Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 set na fudbalu
04-07-07, 15:58
3 set na fudbalu
Pre par dana, skupi se nas jedno desetak i odemo da igramo fudbala na onom jednom igralistu. Tu bude nekih decki isto, kako tako, bilo je jedno 20 kuraca, nema devojki. Big Grin

I mi smo igrali, ja normalno stojim na golu jer sam nekad branio. Rolleyes

I proslo je mozda sat,dva i svaka devojka sto prodje pored terena, svi se okrenu da vide, dali je dobra. Big Grin Kako je to smesno videti, sve glave idu na jednu stranu. A kad igras fudbala, to je fizicki trening i telo se upali, znaci hormoni ti rade i imas veci apetit za sexom. To znaju oni body bilderi.

Kako tako, sad je odmor. Prolazi jedan 3 set i u sredini ide jedna plavusa, najbolja od nijh tri. Sise ogromne, lep guz i ima zesce telo. Faca odvratna, ono kao ; ja sam najlepsa na sveta. JA kontam, kako da ih otvorim jer su one 5-6 metara od mene i ima kao mala ograda. Rolleyes

Ja uzmem loptu i kobajagi bacim njima, i derem se;

Ucho; devojke, moze te samo loptu
Hb; mozemo

I ovde ona jedna vrati loptu. ja kazem hvala. I one krenu, ja kontam sta sad jebemu. Uzmem loptu i opet je bacim njima. Derem se opet. One gledaju. Vrate loptu, ja opet vratim njima. One sad vec umiru od smeha, takodji i svi ostali.

Ja preskocim ogradu, i údruzim s njima.

UchO, hehe
HB; jesi lud
Ucho; kud ste krenule vi
Hbs; pa u setnju
Ucho; idem i ja svama

I ovde se samo pridruzim njima. Bi im drago. Neggam odmah targeta, onu plavu sisilju uvezi kose, i pocnem s attrakcijom. Sad mi setamo, one pitaju kako se zovem, ko sam, gde zivim. IOI's su vec tu. Malo se upoznamo, ja kazem hajde da sedemo malo ovde, da nebi iso daleko od drugova , da trebam da se vratim jos malo. Sedemo, malo jos forke, i upitam onu sisulju da krene samnom da joj nesto pozakem. Hoce. Okej. Prosetam malo snjom, kazem da je sexy, (SOI), da bi je zeleo bolje upoznati. Tam vam. Vratimo se mi, uzmem joj broj.

One kazu; hos dolaziti sutra ovde, mozemo se opet naci
Ucho; neznam, videcu
Hbs; ako budes dolazio, mi cemo biti ovde
ucho ;heheh okej

I ja se vratim, ona plavusa me gleda preko oko. One dvije druge su bile nako, nisu bile lose, samo ona sisulja je bila leader, vodja i najlepsa. Joj kurac mi se na nju odmah digo.Big Grin

I sutradan, ja odem opet na fudbal, one sede ne onoj klupi i masu da im odem, ja nisam jer sam igrao fudbala. lol

Imam osecaj da ce opet dolaziti. Ako ne, ovih dana onda cu da nazovem onu plavu sisulju i da sredim da se sretnemo. Smile

Kako tako, bilo je kako bi buddo reko na auto pilot, samo sam ih poceo sa serge iz zajebancije i vidi kako je lepo proslo. I kad sam se vratio, svi 10 kurceva me pita sta je bilo. Rolleyes

Ove danasnje dece. Big Grin

U igri zavodjenja, postoji samo jedno pravilo: Nikad se NE zaljubi.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-07-07, 16:33

Ucitelj Wrote:I one krenu, ja kontam sta sad jebemu. Uzmem loptu i opet je bacim njima. Derem se opet. One gledaju. Vrate loptu, ja opet vratim njima. One sad vec umiru od smeha, takodji i svi ostali.

Hahaha najbolje moguce resenje. Lud si lol

:::: When you change the way you look at things, the things you look at change. ::::
:::: Heroes dare to live without dreams. ::::
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  izbacio me AMOG iz set!! Zero 13 1,245 07-05-09 12:41
Last Post: DzOoNy
Wink 2 set na kupanju (HB9 i HB7) Ucitelj 0 348 04-07-07 15:35
Last Post: Ucitelj

Forum Jump:

Contact UsBudiMojaReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication