Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DN: Djomla_BB "Building perfect game"
30-07-08, 23:14 (This post was last modified: 30-07-08 23:17 by Djomla_BB.)
DN: Djomla_BB "Building perfect game"
Evo i ja da otvorim svoj dnevnik.....bolje je da imam sve FR na jednom mestu.....
Od kad sam saznao za Comunity.....mogu da se pohvalim da sam povecao svoj uspeh za barem 30-40%....sto je po meni odlican rezultat.....
Kad god imam vremenas sam u fieldu....toliko sam zeljan game-a da mi je postala normalna stvar da se vidjam sa po 2-3 HB.....da imam po 2 date-a na vece.....itd. .....ali sto mi je naj vaznije od kad sam saznao za Comunity sam probio neke barijere i predrasude u mojoj glavi .....otkrio lepotu komunikacije izmedju ljudi i naucio da uzivam u svakom gamu....

Imao sam 2 slobodna dana....koja sam resio da provedem u fieldu....i koliko god da je prvi bio dobar....toliko je drugi bio razocaravajuci....ali sto je naj vaznije....ja sam sebe naucio da koliko god ti porazi bili razocaravajuci....njih moram da prihvatim kao deo igre....i kao sto BadBoy kaze "Kad god zapocinjes GAME sa nekom HB....budi spreman da ti u tom game-u nesto podje naopako...i u svakom ce bar nesto da podje naopako-to je pravilo" to pravilo sam prihvatio kao nesto najobicnije....kao aut u fidbalu...to je pravilo i u svakoj tekmi mora da se desi....... tako da ako u svakom game-u nesto podje naopako.....zasto bi bilo cudno da ceo Game sa nekom HB podje naopako...jel da...:o

Let's begin.....

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][color="MediumTurquoise"]I love this game...[/color][/SIZE][/FONT]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
31-07-08, 04:42 (This post was last modified: 02-08-08 10:34 by Djomla_BB.)

Subota...

Ja i Kolega(tezak AFC) se dogovaramo da izadjamo u jedno mesto sa strane...imam tamo dosta poznanika,drugara, i dosta riba koje znam i par njih sto imam neke kombinacije ...... nadjem drustvo sa neke dve HB8 starije nekih 5 god. od mene(sa jednom sam se dogovarao za pice pa sam sredio kao da izadju s nama) Drug se opredelio za jednu a ja od pocetka poceo sa nekim rutinama sa ovom drugom.....
Dolazimo tamo....otisli u jednu diskoteku...a ja uzeo od kolege auto i otisao u drugu diskoteku gde sam trebao da se nadjem sa jednom HB9 sa kojom sam imao nedovrsen game od ranije(imao sam jako dobar GAME sa njom ranije pokazivali je jako puno IOI's tako da sam znao da ce da ide lako).....prisao....javio se...malo dirty dance...rutina tri osmeha...pitao je da izadjemo malo napolje...Strowbery fields i ubrzo zatim K-close...dogovorio se snjom da se nadjemo kad dodjem sledeci vikend,seo u auto i otisao da nedjem kolegu i one dve Hb sa kojima smo dosli...kad zatekao ocajnu situaciju....kolega krenuo da muva jednu pa je napravio otalno sranje i ona ga ispalila i trazi da je vratimo u nase mesto da se vidi sa deckom..
Vracamo se nazad kolega i ta sto ju je muvao sede napred a ja i ova druga nazad...i ja normalno krenem u akciju....mnogo mi je tesko bilo da je smuvam jer se kolega majmun izleteo i rekao da sam otisao da se vidim sa nekom ribom...tako da sam se patio sigurno 45min dok nisam prosao jebene Sheet-testove.....tipa "Jel si ti neki player" itd. ali sam posle zasluzeno dobio K-close Wink
Dogovorim se sa njom da se vidimo sutra malo kasnije zato sto kao imam neke obaveze(da se vidim sa jednom HB od koje sam dobio P-close i dogovorio date) i sav srecan odem da se nadjem sa drustvom u nekoj kafani da nastavim do jutraBig Grin
Kolega normalno ....ispusio kod one ...dobio P-close i dogovor da ce da se vide(nisu se videli vec 3 dana) jbg tipican AFC.... i otisao kuci !!!

Ujutru nekako dosao kuci i sav srecan legao....ni ne sluteci kakava cu dva game-a da imam sutradan :o

Nedelja....

Spremio se....sve u fulu....otisao da se vidim sa prvom HB i posle jedno 2 sata game-a ladno me Hb ispali.....jbg. kako sam gadno pogresio....jednostavno....pogresno sam procenio HB....mislio sam da sam stvorio dovoljno atraction-a.....a ustvari nisam bio ni blizu....jbg. ....totalno losa procena....mala je bila mnogo teza nego sto sam ja mislio....plus...u prvom delu konverzacije(gde sam je ja vodio 90%-10%)...mislo sam da je mala inteligentna....pa sam poceo sa nekim ozbiljnijim temama....malo komplikovanijim stvarima.....da bi stvorio atraction...na kraju u konfortu kad smo sam stvarao confort ukapirao sam da je glupa ko kurac.....i da verovatno nije ukapirala pola od onoga sto sam joj prethodno pricao.....Sad Tako da ono....sjebao sam se...

Odem da se vidim sa drugom HB.....i ono sve do jaja.....juce sam dobio K-close i ono....nisam ni razmisljao kako cu s njom....mislio sam da ce biti lako....samo da idem u confort i report.....i da pucam na F-close ....i HB me totalno sjebe.....napusi me jako....kao tipa...ti mislis da ako smo juce bili zajedno da ces danas da me jebes....Jel ti mislis da si player? I ja kao majmun pocnem da se smejem i da klimam glavom....i tu sam se jako sjebao....ispostavi se da je ona jako emotivna...i da nece da trpi ta moja playerska sranja....Da sam je jako povredio itd. ......
E reko jebiga....sjebao sam se....i to 2puta za jedan dan....strasno....koliko god da je proslo vece bilo uspesno...toliko me je ovo sjebalo....ali ono ....bar znam gde sam pogresio Big Grin

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"][color="MediumTurquoise"]I love this game...[/color][/SIZE][/FONT]
06-08-08, 00:34

My first game on English....:o

U zadnje....vreme imam dosta Game-ova ali bilo bi previse da sve pisem ovde....ovaj cu da napisem zato sto mi bas znaci i mnogo mi je digao samopouzdanje....

Ovako....radim u hotelu na recepciji(menjam radnice preko leta dok su na odmorima) i to popodne dolazim u isti hotel na slavlje,neko krstenje.....a i da pomognem koleginici posto dolazi velika grupa od 50 i kusur ljudi ....
Vec onako dosta pijan....pomogao sam koleginici da primi tu grupu...i nastavio sa slavljem u sali....nisam se bas zaintersovao zato sto se grupa sastojala uglavnom od matoraca i klinaca Frncuza koji obilaze Balkan....
Kad vidim ja u sali za nekim stolom u uglu sedi 4 Frncuza iz grupe i jedna jako dobra HB9 plavusa sa njima....sede i posmatrtaju nas pijane majmune kako se deremo,pevamo i izivljavamo...i tad je pocela da mi daje IOI's Big Grin
Odu oni...i mene zove koleginica da je zamenim pola sata na recepciji dok ode preko puta sa vodjom grupe da odstampa nesto....
I sedim ja tako i dolazi ta plavusa na recepciju da pita gde je njen cale(vodja grupe) i ja se odma obradujem....Big Grin
Ponudim joj ja da saceka samnom ...sto je ona prihvatila....prvih 5 min mi je bilo malo komplikovano da vodim konverzaciju na engleskom....pa sam vodio neki uobicajni razgovor prilikom upoznavanja....dok se nisam malo privikao i poceo sa rutinama....i jako mi je dobro islo...davala mi je gomilu IOI's i video sam da cu ako tako nastavim sigurno da dobijem close....
Dolazi koleginica i kaze da mogu da idem u salu....i da vodja puta dolazi cim slozi te papire....i ja ponudim HB da ode samnom u restoran da popiemo pice...sto je ona prihvatila...
Sedamo u restoran....i konobari svi pocinju da me drkaju....kao ...nismo ni sumnjali u to da ces da je starujes....u restoranu se priblizim malo i pocnem sa rutinom tri misa.....na sta je ona odlepila....Znaci stvorio sam uradio sam posao Big Grin
Zagrlim je i krenem sa nekim pricama u reportu....
.....i zamislite sta mi se desi....uleti njen cale i pocne da vristi na nju(nesto na Francuskom) i odjedamput je odvuce gore u sobu...sheet....nisam verovao sta se desilo....odem i nastavim sa slavljem...Sad
Kad se slavlje zavrsilo koleginica mi kaze kako nije vise silazila(sto sam i predpostavio) odem gore u sobu i legnem da spavam....da bih mogao da ujutru odmoran da ispratim grupu Big Grin

Ujutru odjavio goste....uradio sve po prioceduri ....kad dolazi ona...namerno je zadrzavam nesto u vezi mini bara i kao dok spremacica porveri itd. i u toj nekoj kracoj konverzaciji....saznam da je juce htela samnom da ostane....mozda i da prosetamo malo ali je njen cale jako strog i uvek poludi kad je vidi sa nekim muskarcem i izvinila mi se ...
Zavrsim ja njoj mini-bar....i ode ona gore ....
Ali posle nakih pola sata vraca se sa caletom da njen cale i gazda srede neke racune.......ali oko tih racuna su se napravile neke komplikacije pa su njih dvojca poceli da se zesce svadjaju....
Na sta sam ja rekao gazdi da cu da uzmem pauzu da nebi slusao to....i na parcetu papira napisem njoj "Lets go from here,on some silent place" i proturim joj da njen cale ne vidi....
Kad je videla samo se nasmejala i posla zamnom...
Otisli smo u jenu salu u kojoj nije bilo nikog i u kratkoj konverzaciji saznao da joj sa bas svidjam...i da bi volela da me opet vidi...Pitala me je dal dolazim u Francusku...na sta sam samo rekao "i am from Serbia,im cant going nowhere" Big Grin Na sta se i ona nasmejala....i rekla da u septembru opet dolazi u srbiju...
Ubrzo potom je i otisla....i dok je odlazila sa caletom iz Hotela...rekao sam joj da pogleda u dzepu drugu stranu onog papirica...kad je pogledala samo se nasmejala i pokazala mi je sa rukom kako da ce da se javi....
Sa druge strane je bio moj e-mail....Big Grin

Mislim da sam ovo dobro odradio.....na kraju krajeva ....bar sam imao jako dobro iskustvo....jedino sto me je zajebao matori peder pa nisam dobio K-close ili mozda F-close nego samo E-mail-close....ali otom-potom nadam se da cu u Septembru da vam pisem FR o Fuck -close sa HB9 iz Frncuske Big Grin

Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  DN: Ucitelj "Majmuni sto ne jebu" Ucitelj 72 7,523 28-08-10 17:12
Last Post: Ucitelj
  DN: Puorg "Direkt way is the shortest way" Puorg 9 1,004 18-08-10 17:38
Last Post: Puorg
Wink Fax Game... Djomla_BB 4 476 06-02-10 19:32
Last Post: Vlad
  Varijanta natural/inner game-a Vlad 9 776 03-01-10 19:22
Last Post: sultry
Smile DN: Mr_Bond " Novi i nadam se uspeshan pocetak " Mr_Bond 26 2,145 28-12-09 10:47
Last Post: TvojTata
  4 Sezone/The Relationship Game performans 3 418 01-12-09 22:57
Last Post: minimarko
  LR: Playing the room i natural game Igrac 10 1,376 13-11-09 14:05
Last Post: Dreamer
  Text (sms) Game Yea 82 14,001 19-10-09 22:47
Last Post: performans
  Walker game performans 4 576 29-09-09 01:41
Last Post: performans
  MILF Game Petkom EmotionFlo 3 490 25-08-09 22:14
Last Post: driger

Forum Jump:

Contact UsBudiMojaReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication