|
Smucilo mi je se od glupe zgodne cure
|
|
04-06-10, 18:15
(This post was last modified: 04-06-10 18:27 by admin.)
|
|||
|
|||
|
Smucilo mi je se od glupe zgodne cure
» (del) DayNight - 04-06-15:49 -- Jednom sam pro?itao da majstor zavo?enja može da bira izme?u HB10, a da je glupa i neke najinteligentnije, ali da nije toliko lepa..
» (del) DayNight - 04-06-15:51 -- Tako da ne razumem raspravu koja se otvorila na forumu Smile pozz momci i samo opusteno Response: Ovo je jedan od 2 excuseove koje sam otkrio da wannabe playas i fejkere koriste kada se otkrije da imaju dosta ocajne rezultate. Evo 2 omiljene excuseove koje sam cuo da gurus, kada sam saznao da jebu uglavno ugly, drunk fatties... Excuse 1) "Smucilo mi je se od lepe, zgodne cure, jer su tako neinteligentne, sada me interesira samo inteligencija" Zasto je ovo bullshit? Jer nema ikakva korelaciju na inteligencija i fizicka lepota. IMA za cure koje su fancy. Istina je da cure koje su uvjek super-duper fancy da su obicno glupi i insecure, pa zato moraju nadomestiti sa to sto su uvjek super-fancy doterane. Medjutim, to da svaka cura koja nije grda... je automatski glupa je cisti excuse i bullshit. Istina je da nikad nije ni mogao imati lepe cure. A ionako, ako hoces postati master u nesto, hoces vrvni 5% rezultate. Ima cure koje su i prelepe a istovremeno i inteligentne. Ako stvarno si super-seducer, mozes imati lepe, inteligentne cure. GLAVNA pojenta tu, je da ovaj excuse obicno koriste gurus kada se zasna da jebu SUPER-grde cure. Znaci ne govorimo za likove koje jebu "inteligentne 9ke", nego jebu super-ocajne, ugly fatties nakon sto smaraju 100 cure svaki dan. Excuse 2) "Smucilo mi je se od playa lifestyle, one-night stands i sve to, sada hocu samo da settle" Ovo je postao popularan excuse u community u zadnje vreme, kad se je pocelo saznavati koliko su ocajni vecinu gurus. Sada kada ima mnogo inteligentnije (i skeptnicije) clanove u community, gurus moraju nekako opravdati zasto nemaju ni priblizno rezultate od marketinga. Novi excuse koji sada koriste je da "eto, imao sam previshe rezultata, bilo mi je previshe, sada hocu da settle"... Istina? Nikad nisu ni imale te rezultate. Dobar vam je dokaz da muskarac nikada nije dovoljno od super-hot chicks... ako pogledate rockstars. Rockstars, atlete... Jebu uvjek nove i prezgodne cure do kraja zivota. Nikada im nije dovoljno. Jedini razlog da se gurus penzioniraju od "zgodne i lake cure", jer nikad i nisu dostigli nacin da dobiju laki, dobar pussy. Vecinu njih su investirali gomila truda za jedva rezultate. One guru koji jebu (malo ih je), uglavno pricaju sa saaatima i saatima sa stotice cure dok neka cura se ne smilova da spava sa njim. Zato i se penzioniraju, too much work. |
|||
|
04-06-10, 21:59
(This post was last modified: 04-06-10 22:03 by MisteR.)
|
|||
|
|||
|
RE: Smucilo mi je se od glupe zgodne cure
lijep text i milo mi je sto si se vratio posle duzega vremena
jos jedan dodatak rock star nije neko ko svira gitaru ,skace po sceni to je stanje uma koju tu osobu cini privlacnim za zene |
|||
|
04-06-10, 22:06
|
|||
|
|||
|
Kad citam tvoje postove imam utisak da si na nekoj misiji da blatis gurue i sve sto ima veze sa njima,
da im unisitis posao dok vise nemaju ni jednog pratioca. Quote:Ovo je jedan od 2 excuseove koje sam otkrio da wannabe playas i fejkere koriste kada se otkrije da imaju dosta ocajne rezultate. Evo 2 omiljene excuseove koje sam cuo da gurus, kada sam saznao da jebu uglavno ugly, drunk fatties... Odakle si to saznao? Imas li neki izvor? Koja bi razlika bila da ja kazem sa sam saznao da jebu perfect 10s svaki dan? Quote:GLAVNA pojenta tu, je da ovaj excuse obicno koriste gurus kada se zasna da jebu SUPER-grde cure. Znaci ne govorimo za likove koje jebu "inteligentne 9ke", nego jebu super-ocajne, ugly fatties nakon sto smaraju 100 cure svaki dan. Quote:Vecinu njih su investirali gomila truda za jedva rezultate. One guru koji jebu (malo ih je), uglavno pricaju sa saaatima i saatima sa stotice cure dok neka cura se ne smilova da spava sa njim. Zato i se penzioniraju, too much work. Niko ziv ne jebe nista, a i oni koji jebu smaraju stotine cura(i to ruznih debelih) dok se ne smiluju. Ponovo informacije od ko zna gde. Da li to znaci da je The Game cista fikcija, da je community nekakva teorija zavere, sta vec, jer ako ljudi koji su prakticno ceo zivot posvetili zavodjenju devojaka ne mogu da postignu zeljene rezultate, kakva je sansa ostalih ljudi. Necu da branim nikog, boli me iskreno za gurue i za bilo koga, samo izgleda nemoguce da bas svi koji se predstavljaju kao PUAs su fake i u stvari obicni AFCs. Postoje li uopste onda majstori zavodjenja? Da li je moguce da postanes jedan od njih? Sta je u stvari resenje? Bigger than Life. |
|||
|
04-06-10, 22:35
|
|||
|
|||
|
Vec cekam i nabrijane clanove community-a da odmah uskoče i obrane svoje odabrane guru-e...
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."- Confucius |
|||
|
04-06-10, 22:37
|
|||
|
|||
(04-06-10 22:06)Djolisimo Wrote: Kad citam tvoje postove imam utisak da si na nekoj misiji da blatis gurue i sve sto ima veze sa njima, Onda je to tvoja emocionalna projekcija. Cilj je postaviti neka realna sredina t.j. balans. Trenutno: Vecinu newbies imaju sasvim nerealnu sliku idealizaciju. Svi smo tamo bili. I ja, i alfa, i zoran i igrac smo svi razmisljali kao vama pre 5-6-7 godina. Cisto kada vidimo da upadate u istu stapicu na koju smo mi izgubili gomila vreme, dolazi nama zelja da spodelimo malo wisdom. Vidis da mi se logiramo tu jednom u 3-4 mjeseca. Nema ikakvi emotional attachment. Znas, boli me kurac ako ti prodjes isti put kao sto smo mi. Zar ako stvarno recimo igraca ili alfa boli kurac... ne bi se logirao tu vishe nego jednom u 3 mjeseca? Zasto mislis da nekoga briga za tebe? Nisi centar sveta. Cisto odvreme navreme ovu seniore daju opozerenje. One klincu koji su pametni ocu skuziti nesto korisno od toga... One klincu koji nisu pametni, ocu se raspravljati i braniti svoju sektu (kao sto radis ti). Interesantni dio je da mi smo bili ti. Ja sam pisao isto sto pishes ti. Raspravljao sam se sa older i wiser likove, i imao iste defanzivne mehanizme.... To je ok. Mozes i sam proci isti journey. Svejedno. Quote:Da li to znaci da je The Game cista fikcija, da je community nekakva teorija zavere, sta vec, jer ako ljudi koji su prakticno ceo zivot posvetili zavodjenju devojaka ne mogu da postignu zeljene rezultate, kakva je sansa ostalih ljudi. Opet, ne kuzis pojente, jer ides u ekstreme. Lol Citaj sledeci dio pazljivo Ima gomila likove koje dobiju super rezultate, recimo igrac, zoran itd... Fora je dobiju super realne rezultatu. Ne jebu supermanekenke svaki dan. Jednostavno prihvatili su koja je realnost, da nije bitan metod, da je sve numbers game i ima samo par korisne savete... to primenuju, i jebu redovno, solidne cure. Jer kuzis sada? Ako hoces vise da skuzis, procitaj igracev post tu: http://www.bidimoja.com/zavodnici/thread-2345.html |
|||
|
05-06-10, 00:04
|
|||
|
|||
|
Nisam imao nameru da te vredjam ili slicno. Kazes branim svoju sektu, daleko je to od istine,
ali nije bitno necu da se raspravljam bezveze. Ja na forumu trazim savete da popravim uspeh sa zenama, a da li ce mi u tome pomoci Mystery, Admin ili neko deseti uopste me ne zanima. Ako mi neciji saveti pomognu da dobijem to sto hocu, sta mene briga kakav je taj i koliko jebe i kakve cure, mozda on ne primenjuje svoje savete dobro. S druge strane normalno je da cu mu biti zahvalan. Kapiram, logujes se s vremena na vreme hoces da pomognes, pretpostavljam, u redu je to, ali na taj nacin malo ko ce da shvati, eto mozda sam te i ja pogresno shvatio, mislim da bi bilo bolje da das par saveta, ako si prosao to sto mi prolazimo, da brze stignemo do cilja. Pozdrav Bigger than Life. |
|||
|
05-06-10, 00:51
(This post was last modified: 05-06-10 01:29 by admin.)
|
|||
|
|||
|
O to zasto stariji ne postiraju tu redovno:
Ko sto je zoran reko danas... "when the student is ready, the teacher will come". Fora je da ljudi dok su josh u community trance, ne mozes im pomognuti makar koliko im pricao. Mogu se svestiti tek kada su gotove da cuju istinu, do tada cu biti defanzivni. Zato i mi se tu samo povremeno logiramo da izbacimo neki post... Taj post je cisto za onaj koji je na tu razinu, da cuje to. Vecinu nisu, makar koliko to puta ponovio neko. O to da nije bitno kakav je lik koji daje savete: To je istina, ali nije to bila pojenta. Znaci nije pojenta to da ne slusas mysteriev advice samo zato sto nije dobio neki rezultat. Druga je pojenta tu, da pojasnim, valjda ces skuziti sad. Pojenta je imati realni i prakticne ciljeve. Korisno je znati koje su mogucnoste na koji metod u potpunosti, kako bi sam sebi skrojio idealni metod. Ljudi troshe recimo 4-5 godina u to da "perfektaju svoji MM", frustrirani da imaju 2% closing rate... A ne znaju da to JE maksimum za takav pristup (cold na random cure bez invitation). Primer je dobar ono tvoje "sta, jer kazes da je celi The Game fikcija!!!!"... Nije to pojenta. Pojenta je da game, kao i celi marketing njihov je misleading, jer ne ti kazu da taj approach o koji prica knjiga, je 200-ti approach koji je style uradio sa tu rutinu/pristup. Ono sto tebi ne kaze je da je pre taj jedan close da dobije, uradio potpuno isti approach 199 puta, i nije imalo nikakve rezultate. To je dio koji da klince znaju, radili bi mnogo bolje izbore kada biraju za sebe metoda i pristup. Ali meni savet radi!: Ovo je jedan od nacina na koji community hooka zrtve dugo vreme... Vecinu metode, tehnike itd... u community su dizajnirani da izazovu reakcije u cure. Newbie procita savet neki, ide u filed, proba taj line, trick, nacin govorenja i cura REAGIRA na neki interesan nacin, i klinac kaze IT WORKED IT WORKED IT WORKED OMFG!!! IT WORKED!! The truth? To je sve sto je ucinio. Reakcija. Salji 100 drunk AFCs da pricaju sta god i probaju spavati sa 100 cure... Salji 100 prosjecni PUAs sa te tehnike... PUAs ocu dobiti mnogo vishe reakcije, osmjeha, banter od cure... Ali na kraja dana, jednaki procent oce spavati sa njim. Isti closing rate. Reakcija sama po sebe nista ne menja. Jedino newbies sa malo socijalno iskustvo se loze na curine reakcije. Da bi znao koliko radi savet, morao bi da savet A probas na 100 cure, onda savet B na 100 druge cure i da ima drasticnu razliku. To sto so si procitao nesto od mystery, otishao, probao na curu, i imalo dobra reakcija, ili cak makeout, nista ne znaci. Isti rezultat bi imao i sa savet b,c,d,e,f,g... Na kraju dana, ono sto stvarno radi su 4-5 generalne savete tipa (be more fun and postive, go out more, develop confidence, talk to more people) itd... Sve ostale savete su cisti fluff za popuniti 40DVD sets i nemaju ikakvu real-world razliku. *- Note, govorim za prosjecni PUA. Master PUA imaju bolji postotak nego AFC, naravno. Fora je da nije mnogo veci. Da bi ljudi znali koliko je mala razlika, ne bi se investirali u PUA najveci dio ljudi. |
|||
|
05-06-10, 13:24
|
|||
|
|||
|
Na ovom forumu ne bih ostao da nisam prvo ovo pročitao, pod "Dobrodošli na forum":
"Ovde je fokus na to kako da izgradis sebe (da budes kul), kako da izgradis svoje socijalne vestine, sharm, harizma i svoji zivot da automatski i bez puno napora..." Prije toga piše kako ovo nije forum za sarging, pickup itd. Meni su gro pomogle informacije sa ovoga foruma. Konačno sam izašao družiti se sa ljudima na način da stalno ostvarujem nove kontakte. Redovito otvaram muške setove i to mi pomaže u poslu kojim se bavim. Par tjedana prije negoli sam pronašao ovaj forum, prije 2 mjeseca, jedan od mojih "life coach"-ova kojega cijenim mi je rekao "Nećeš ništa napraviti u uredu. Izlazi van i upoznaj ljude." I tu sam našao knjigu game koja mi je pomogla u tome, i našao sam Sedonu za koju sam jako zahvalan što sam ju otkrio. Život mi se stvarno poboljšao na bolje. Fuck close od kada sam na ovome forumu još nisam napravio. Kiss close i number close... ne brojim koliko. Sigurno preko 50. Ako je kiss closea bilo... ček da razmislim... mislim da je točan broj 5, sve ostalo je number close. Zato sam i prestao uzimati brojeve od cura koje "mislim" nazvati jer od tih 45 nazvao sam ih 3 ili 4. Ali zato mogu reći da imam 4-5-6 prijateljica kojima sam jako drag, i koje mogu uvijek nazvati da izađemo van. A sa pola njih ne bih spavao, ne da ne izgledaju dobro... jednostavno, ne privlače me. Fora sa ovim forumom je što ima BRDO informacija, i pomaže jako u AA. Ne zato što sam imao AA, već nisam znao kako započeti razgovor. Kada započne, poslje je sve lako - naravno, ako si prije toga imao barem 100 setova što mislim da jesam od kada sam saznao za nešto što se zove "set" ![]() Prvu noć kada sam vani izašao, imao sam pristup barem 25 setova te noći. U nekim sam bio po 10 minuta, u nekima minutu i po. I moj cilj sam ostvario za tu večer, ko i svima poslje kada sam izlazio vani a to je imati NEVJEROVATNU dobru zabavu vani. Sargao klubove jesam... otvarao setove jesam... ali 30% tih setova bih otvarao zbog targeta. Sve je bilo u cilju a) zabave b) upoznavanja novih ljudi / druženja c) poslovnih kontakata d) cura. Tim redosljedom. Ljudi su socijalna bića, i meni je super pričati sa ljudim koje ne poznajem. Znam set otvoriti sa direktnim pristupom "Vas ne poznajem." Amen. Ostanu začuđeni, pa pitanje, što bi ti trebao svakoga poznati itd itd itd tu kreće priča. I sve sa dozom humora ![]() Dakle, potpisujem admina: "Na kraju dana, ono sto stvarno radi su 4-5 generalne savete tipa (be more fun and positive, go out more, develop confidence, talk to more people) itd... Sve ostale savete su cisti fluff za popuniti 40DVD sets i nemaju ikakvu real-world razliku." Tko nije, trebao bi pročitati Magic Bullets od Savoya. Pa on odmah kaže: "Ma kakav Magic Bullet za dofurati curu u krevet. To NE postoji. Zato smo i nazvali ovu knigu tako, to je parodija. Ovdje ćete samo saznati kako biti uspješniji sa ženama, generalno." I pročitaš to, i dobiješ samopouzdanje koje ti treba jer se osjećaš sigurnije sa "tehnikom" pričanja sa ljudima a da ne ispadneš "čudak" što je tipično u našem društvu, a sve samo zato jer smo se kao ljudi odvojili jedni od drugih. Hoće popričati sa nekime koga vidim prvi put, odmah ispadam needy i čudak. Ma jebite se svi. I tu moram neke openere radit samo da bih upoznao nekoga koga prvi put vidim u životu jer nitko od mojih prijatelja/ prijateljica ne poznaje tu osobu pa me ne mogu upoznati. Lijepo je saznati nakon svih tih knjiga kako cure razmišljaju. I po tome možeš sebe postaviti. Što sa druge strane, ti bi i trebao biti takav prirodno. Samo što društvo od nas radi pičkice, pa smo se doveli u tu situaciju u kakvoj smo danas. Društvo nas uči da trebamo plačati cuge curama itd. A mi nismo niti znali da je to pogrešno jer nas je tako društvo učilo. A zdravorazumski... zasluži cugu. Budi mi prijatelj, muško / žensko, prijatelji se časte a ne random trebe u baru / klubu. I još nešto. Netko je rekao, "postavio sam standarde". I ja sam. Prije sam ih imao, da, ali ticalo se samo fizičkoga izgleda. Uvijek sam bio sam zgodnim HB8/9, 9+, a da ih ne bi upoznao kako treba prije toga. I opekao sam se više puta. Sada mogu paziti na "mine". Sljedeća veza, prije negoli joj uopće dam test rok od 3 mjeseca, ima da saznam SVE o njoj. A ne nakon mjesec dva stavljati na vagu "super nam je u krevetu i super se slažemo" vs "njeni emocionalni problemi u životu zbog rastavljenih roditelja i niz drugih faktora" što je i moj zadnji primjer veze sa curom koja NE može podnijeti da bude sretna u životu jer to ona "ne zaslužuje". Da sam to odmah saznao, bili bi FB a ne bih ulagao u vezu... Tolko o mom malom doprinosu na ovu temu, hvala na čitanju i vašim informacijama na cijelom ovome forumu koji uredno odgovarate na temu. Meni je ovaj forum home page hehe ali svaki 5-7 dana ostanem duže od sekundu na njemu. Pozzz
|
|||
|
05-06-10, 14:39
(This post was last modified: 05-06-10 14:41 by admin.)
|
|||
|
|||
(05-06-10 13:24)Tzar Wrote: Na ovom forumu ne bih ostao da nisam prvo ovo pročitao, pod "Dobrodošli na forum": Jebote, jer ocekujes neko da proba da procita ovo gore? Kao da si povračao na stranu. Sredi misli, lepo pishi, elegantno, sredi misli, i skrati tekst. Dobijem headache samo kad pogledam tekst. |
|||
|
05-06-10, 19:37
|
|||
|
|||
|
Evo kratke verzije samo za tebe, odgovor na tvoj post.
.i.___[o0] |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|