|
Who is the king?
|
|
28-02-10, 00:30
|
|||
|
|||
|
P o z D ra V drustvo, ne pamtim kad sam dosao na forum, sad sam bolestan, ne izlazim nikud veceras pa sam nasao vremena za jedan izvestaj a nisam napisao nista odavno a toliko toga imam ali evo po meni najbolji:
Subota, hladno ali ne u tolikoj meri da me spreci da izadjem ![]() Jedna od vecih diskoteka u gradu, veceras ce biti puna riba a samo fali ribolovac ![]() Moja ekipa i ja ulazimo, necu da skrivam da sam poradio na sebi od odjece do izgleda... Ispred DJa se bacaju polugole ribe, cekaju na pit bulla , prvo sam seo za sto malo osmotrio situaciju, ne znam zasto ali mi je doslo da nekom skinem ribu s kurca...Morao sam to uciniti, lik plese s ribom 9+, ona je oko 170cm, nekih 60kg, ridja, extra sise i dupe, zadovoljan sam... Nesto najgore sto se moze biti je AMOG a ja sam to veceras odabrao samo da vidim kako je... Lik se baca s njom uzivio se, mada se po njoj primeti da joj nije to to ... Spremio sam se na dzentlmenski potez, vidim s kojeg stola ona uzima pice i premestam se s ekipom do tog stola... Njih dvoje dolaze da sednu ja ustajem i ridji namestam stolicu da sedne... Ridja: Wow, hvala ![]() Ja: Molim, ali to nazalost nije dovoljno .. Ridja: Huh sta jos treba da ucinim za vasu uslugu? zaebava me Ja: Pa treba mi jedna dama srednjih godina da plese sa mnom ![]() Ridja: Aha, pa moze.. i gleda u svog onog lika Ja: Uzecu je na trenutak, imas garanciju da ce se vratiti nevina (kad bi se gadjali tramvajima)On: Hehe, ma nije problem..cudno me gleda Ja: Uzimam 9ku za ruku i idemo u sami centar kluba da nas onaj njen u guzvi ne vidi...Ko ti je onaj lik? Ridja: Pa s njim sam se veceras upoznala, trebalo mi drustvo Ja: Aha... Ona vadi tel iz dzepa i gleda na njega, kaze: Cimao me onja, verovatno nece da sam s tobom Ja: Ok, onda ja idem ne zelim da smetam tj da ti zbog mene ne znas sta zelis...cao Ridja: Ne, ne nemoj, ko ga jebe.. Ja: Ne zelim da smetam.. Ridja: Nemoj, ovde dolazim samo vikendom i zelim da mi bude kao nikad... Ja: Onda dodji sa mnom da ti pokazem jedan veliki balon sto sam vidio ispred kluba Ridja: Onaj veliki na nebu??? Ja: Da, znas onaj kad naduvas od zvake balon? ? ? xD ..uzmem je za ruku i zagrlim, izadjemo ispred i ja zapocnem kino, krenem da je mazim po licu, kosa, KAO slucajno joj zakacim sise malo i onda joj se priblizim i kazem: Moramo krenuti da vidis balon..(tiho)...-k close Nakon nekoliko minuta ona kaze: Jel mozemo malo da prosetamo... Ja: Ako se ne bojis ![]() Ridja: Naravno da se ne bojim.. ![]() Ja: Bojis se, nikad nisi videla divlju zivotinju uzivo ![]() Ridja: Ne, ali imam veliku zelju.. Ja: Mogli smo da skinemo toj zivotinji i krzno ![]() Ridja: Wooow, nemoj tako daleko da ides tek smo se upoznali... Ja: Zelis da kazes da ti se svidjam ali se bojis da mi to kazes ![]() Ridja: EEe ne, ti se meni svidjas nemoj tako... I tu jos malo blejili, uspeo sam da joj drzim ruku na maci dok smo se posle ljubili citavo vreme i bilo mi je extra... P.S. Post je smaracki ali sta je tu je, zao mi je sto sam neko, skinuo ribu s kurca ali sta da radim...ajmo navalite ![]() McFucker http://evolucija.your-board.com/forum.htm moj forum, dokazimo da smo jaki i da mozemo i znamo..dodjite da se druzimo |
|||
|
28-02-10, 00:44
|
|||
|
|||
|
RE: Who is the king?
svaka cast
|
|||
|
28-02-10, 02:24
|
|||
|
|||
|
priceless!!!
![]() ahhh, obozavam takve spike! reci, ti si iz Beograda ili? |
|||
|
28-02-10, 10:41
|
|||
|
|||
|
ne,iz RS sam
http://evolucija.your-board.com/forum.htm moj forum, dokazimo da smo jaki i da mozemo i znamo..dodjite da se druzimo |
|||
|
28-02-10, 20:21
|
|||
|
|||
|
hehehe zasluzujes nick name brate
![]() to je ono kad ste oboje u dobrom moodu i znate sta hocete
|
|||
|
28-02-10, 21:50
|
|||
|
|||
|
svaka čast!! jako mi je drago zbog tebe!! što više takvih!!
Sve ste unique!
|
|||
|
01-03-10, 07:19
|
|||
|
|||
|
Hvala-Hvala
http://evolucija.your-board.com/forum.htm moj forum, dokazimo da smo jaki i da mozemo i znamo..dodjite da se druzimo |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|