|
Pomoc :D
|
|
17-02-10, 14:09
(This post was last modified: 24-02-10 05:04 by admin.)
|
|||
|
|||
|
Pomoc :D
Ljudi ne znam sta da vam kazem,forum me je promenio,promenio moj stav prema devojkama,i uopsteno promenio moje gledanje na svet, i za to sam vam vrlo zahvalan,al` sam sad opet u dilemi,pa ne znam kome bi se bolje obratio,nego vama.Evo slucaja:
Prosle subote sam otisao do ortakinje iz osnovne na rodjendan, nisam je dugo video,pa da se ispricamo, setimo osnovne. Tu je bila neka ekipa iz osnovne, i neko njeno drustvo iz srednje.Tamo je bilo oko 15ak devojaka,ja i jos jedan lik.Nije bio problem,odma u startu je bilo jasno ko pije,ko vodu nosi .Od svih devojaka,jedna mi je bila posebno interesantna, a primetio sam celo vece pogledi u mom pravcu,smeskanje ovo-ono.Upoznao sam se sa svima,seo nazad,pored mene sela ortakinja iz osnovne i skrenula mi paznju da likusa gleda ka meni.Prisao sam joj,zapoceo razgovor,ispostavi se da ona jako dobro zna moju bivsu(ortakinje iz osnovne koje su i dalje u kontaktu, i to jako dobrom kontaktu -.-),al` sve to nije bitno.Bacio sam spiku,bio sam opusten,ona se smejala,sve je teklo dobro, i onda mi pridje slavljenica i kaze da se ne nadam mnogo ima decka,za koga nije bas zagrejana,al` ima jedan tip iz mog kraja na kojeg je bacila oko.To me nije demoralisalo,normalno sam nastavio sve do kraja,i na kraju sam ih otpratio do okretnice 26ice jer je bilo kasno,a kraj je ludacki.I sad, treba mi vas savet,sta kako,dal` da nastavim,da je zovem da izadjemo, imam neki raport,atrakcije ima,al je sve to jako cudno.I dugo mi nije manjkalo samopouzdanje,msm sve dok nije naisla ona. Sve savete i kritike prihvatam Evo i neke slike xD I am the ridji guy. xD Djura. |
|||
|
17-02-10, 19:49
|
|||
|
|||
|
RE: Pomoc :D
Dobra riba
Eee,evo ja ovdje pretezno citam,jer preko phona upadam pa ne mogu da kuckam .. al sta znam ja,mozda bi naj bilo da ju pozoves da odete onako sa drustvom u neki kafic i to.. Malo saznaj situaciju izmedju nje i decka,ako je zauzeta ne znaci da ne zeli da bude sa tobom u vezi. Al ovaj put idi dok ste u kafic probaj malo kao blagi direct.. A mozda i da nazove decka njegog da dodje sa vama,za ovo drugo nzm bas x)
|
|||
|
17-02-10, 21:15
|
|||
|
|||
|
Dominacija ti treba, postaješ soft i neodlučan a to nije atraktivno. Ništa ti ne može garantirati da ćeš je osvojiti, ali ako postaneš papak ja ti garantiram da nećeš. Decide what you want and go get it.
|
|||
|
17-02-10, 22:25
|
|||
|
|||
|
Po meni realno si zakasnio, imao sam istu situaciju na nekoj zurci necu preterano da pricam o tome mrzi me da pisem fr zato nemam ni jedan XD... Any way u cemu je fora kod tih "zauzetih" jeste da one se time brane, ako znas da nije zagrejana za bivseg, ako se prema tebi ponasa kao da je slobodna, tako se i ti ponasaj prema njoj. Nema preterane pameti, hit and go MAN, hit and go..
The Love Knight Everything starts, and ends with a decision. |
|||
|
18-02-10, 15:45
|
|||
|
|||
|
mislim da si sada zagrejane glave, sta vise mislim da si se opasno nalozio na nju -zaljubio ... i to ti ometa "frekfenciju"
inache ne bi ti postavljao slike na forumu
IDI RADI NESTO !!! |
|||
|
19-02-10, 03:10
|
|||
|
|||
|
Ja ne znam zašto si uopće postao ovaj post. Po slikama je očito da ste baš kliknuli, mogli bi se i zaljubiti. Teško ćeš ovo sjebati. Napravi bilo šta i uspjeti ćeš.
|
|||
|
19-02-10, 15:12
|
|||
|
|||
|
Sto si stavio slike ?
You'll Never Fail Until You Stop Trying. |
|||
|
19-02-10, 15:27
|
|||
|
|||
|
Samo je okreni i reci joj kad idete na kafu... Nikakva filozofija, dopao si joj se, inace te ne bi gledala. Ili je okreni i preko fona spikaj o necemu sto tebi padne na pamet, posle joj kazes, e cuj, sutra sam slobodan, hajmo da izadjemo. Kad se vidite malo spikate, gledas da je upoznas malo bolje i poljubis je.
To ti je to matori, nikakva filozofija u svemu tome. |
|||
|
20-02-10, 19:12
|
|||
|
|||
|
Nisam siguran,dosta zavisi od MOMENTA,takve su ribe
U sustini,pa sta ako ima decka?veruj mi svaka ce ostaviti decka najgore ako ti dovoljno ucinis da je zavrtis,ako ti je trip od decka ukoliko te zove nek se izdrkava nek se dere,ti reci bratic,devojka je meni prisla i smuvali smo se i rekla mi da je SINGLE(ovo moz i da izbaronises ali reci ce ti da je single ukoliko je dobro obrnes),e sad vidi u kome je problem,meni sto se samo nasao tu na zurci i smuvao anonimnu devojku koja mi je rekla da je single ili tvoja devojka koja je lagala,uvek ovo pali koliko god da je lik nakurcen ima toliko mozga da shvati e sad ako hoces da je izvedes nisam kazem siguran posto je sve u momentu,ali ima jedan jedini nacin da vidis koje su ti sanse,okreni je,BEZ PORUKA,popricaj malo i pozovi je direktno na kafu,odredi vreme i mesto sam,pa ukoliko hoce izadji ali ukoliko dodje do muvanja samo je podseti da ima decka(u fazonu a sta cemo sa deckom,ona ce reci milion posto nesto u fazonu ko ga jebe,pa to mozes da iskoristis protiv njega),ako ne to je to nisi iskoristio ono sto se zove MOMENTUM sto je veoma bitno kod riba i to je to Iskomplikovah ga ja malo ali takav sam volim da vodim racuna o svakoj sitnici u zavodjenju,od nje pa do decka pa okolo uvek razmisljam o svemu Pozz Djuro i javi sta nam bi!
|
|||
|
24-02-10, 04:27
|
|||
|
|||
|
Zašto se ni na JEDNOJ slici NE smiješ/smiješaš/smijuljiš? (Izgledaš kao da se uopće ne zabavljaš na partyju, izgledaš dosadno - ja ti nikad ne bi prišao, ali ja nisam girl - tako da se ne broji
.) To za početak promjeni. Osmijeh UVIJEK ubaciti. Pogledaj curu - ona se uvijek smiješka ![]() P.S. i šta ti je ovo pobogu zakačeno na košulji??? Slušalice od mobitela??? Zašto??? Nadam se da nisi na tom partyju di je treštala muzika bio sam sebi svoj DJ? Sve ste unique!
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Pomoc | fromnp | 5 | 156 |
05-07-10 16:51 Last Post: driger |
|
| Pomoć molim...HELP | modealpha | 38 | 1,898 |
04-07-10 11:11 Last Post: FrozFlame |
|
| pozdrav svima --- i ako moze mala pomoc | vixen | 5 | 294 |
20-05-10 01:21 Last Post: WaffenSS |
|
| mala pomoc! | gamer | 0 | 114 |
03-05-10 00:55 Last Post: gamer |
|
| problem (ko ima zivaca da procita, molim za pomoc, ostali iskulirajte me :) | AlhoTestBG | 6 | 379 |
27-04-10 22:33 Last Post: McFucker |
|
| Pozdrav i pomoć :) | MasterXd | 6 | 323 |
11-03-10 18:27 Last Post: Tzar |
|
| The Game i pomoć | croat92 | 18 | 1,125 |
03-03-10 17:33 Last Post: admin |
|
| mala pomoc | gamer | 0 | 99 |
02-03-10 20:52 Last Post: gamer |
|
| Pomoć i usmerenje | croat92 | 4 | 347 |
26-02-10 03:26 Last Post: admin |
|
| molim pomoć | scorpius7 | 0 | 183 |
17-01-10 16:25 Last Post: scorpius7 |
|

.Od svih devojaka,jedna mi je bila posebno interesantna, a primetio sam celo vece pogledi u mom pravcu,smeskanje ovo-ono.Upoznao sam se sa svima,seo nazad,pored mene sela ortakinja iz osnovne i skrenula mi paznju da likusa gleda ka meni.Prisao sam joj,zapoceo razgovor,ispostavi se da ona jako dobro zna moju bivsu(ortakinje iz osnovne koje su i dalje u kontaktu, i to jako dobrom kontaktu -.-),al` sve to nije bitno.Bacio sam spiku,bio sam opusten,ona se smejala,sve je teklo dobro, i onda mi pridje slavljenica i kaze da se ne nadam mnogo ima decka,za koga nije bas zagrejana,al` ima jedan tip iz mog kraja na kojeg je bacila oko.To me nije demoralisalo,normalno sam nastavio sve do kraja,i na kraju sam ih otpratio do okretnice 26ice jer je bilo kasno,a kraj je ludacki.I sad, treba mi vas savet,sta kako,dal` da nastavim,da je zovem da izadjemo, imam neki raport,atrakcije ima,al je sve to jako cudno.I dugo mi nije manjkalo samopouzdanje,msm sve dok nije naisla ona. 

Eee,evo ja ovdje pretezno citam,jer preko phona upadam pa ne mogu da kuckam .. al sta znam ja,mozda bi naj bilo da ju pozoves da odete onako sa drustvom u neki kafic i to.. Malo saznaj situaciju izmedju nje i decka,ako je zauzeta ne znaci da ne zeli da bude sa tobom u vezi. Al ovaj put idi dok ste u kafic probaj malo kao blagi direct.. A mozda i da nazove decka njegog da dodje sa vama,za ovo drugo nzm bas x)