|
Inner VS Outer Game?
|
|
05-02-10, 22:05
(This post was last modified: 05-02-10 22:20 by ALiEN.)
|
|||
|
|||
|
Hm.... o čemu se tu radi? Šta znači 'Inner Game', a šta 'Outer Game'? Početnik sam i ne mogu čitajući shvatiti o čemu se radi. Zato neki kažu da je Outer Game loš i sranje? Kakve to veze ima sa rutinama i openerima?
Sve ste unique!
|
|||
|
05-02-10, 22:12
|
|||
|
|||
|
RE: Inner VS Outter Game?
Inner Game - Stanje u tvojoj glavi.Znaci,imas sredjeno sve sa sobom,ne bojis se,imas samopouzdanja.
Outer Game - Rutine koje koristis,znaci openeri,neke cocky-funny linije,metode i sablone. |
|||
|
05-02-10, 22:20
|
|||
|
|||
|
RE: Inner VS Outter Game?
Mystery123 je u jednoj temi napisao da je Outer Game očaj i dao poprilično dobar razlog da je to istina (ono o izgubljenoj okladi). No, opet moje mišljenje je da prvo, u samom početku trebaš jako dobro naučiti Outer Game, pa pomoću njega kasnije sređivati svoj Inner Game?
Pa na kraju krajeva, cijela karijera Stylea i Mysteryja 'zasnovana' je na tim openerima, metodama šablonama - a uspjeha im nikad nije falilo! Zašto biti protiv Outer Gamea? Sve ste unique!
|
|||
|
05-02-10, 22:42
|
|||
|
|||
|
RE: Inner VS Outer Game?
Pa fora je u tome da se Pickup kao umjetnost pomaknuo dalje od sablona i rada na outer game-u. Sad je recimo u dobu renesanse,gdje se sve centrira na tebe i natural game.
Znaci sredi um i imat ces cijelu igru sredjenu. Sablone ti ne trebaju,tvoja prirodna igra ce radit bez problema. Cak i rijeci "Jebeno si dobra.." koje rade skroz preko nacela najpoznatijih metoda outer game-a,mogu ti dovest picke ako imas sredjen inner game. Dok ako si nervozan,prestrasen,bez samopouzdanja,ni najbolji opener ti nece pomoci. |
|||
|
06-02-10, 00:50
(This post was last modified: 06-02-10 00:58 by admin.)
|
|||
|
|||
|
Ja imam malo razlicita definicija inner game.
Inner game - Ono sto jesi outter game - Ono sto radis recimo ispod moja definicija to da ides u teretanu ili da uspijes u karieru je inner game. To da postajes dobar u neka sfera je inner game. To da izgradis bolji zivoto koji volis - je inner game. Ovako sam prosirio definiciju jer, neke ljudi se previshe koncentriraju na psihicki dio direktno. Recimo imas outter game ekstremase koji misle da mozes sve srediti preko field. Ako imas problem samo sargaj more. Na svaki problem solucija "sarge more" E sad imas I inner game ekstremasi koji sede po celi dan I rade na inner game direktno. Recimo sede u kuci po 12 saata na dan I rade refrajming I hipnoze I psiho taktike I brije. Njima za svaki problem je solucija "do more affirmations". Zato je bolje inner gamE gledati kao "what you are"... Jer sve sto radis tebe razvije. Ako ti ide super na trening nogometa I to te ispunjava to poboljsava tvoji inner game. Ako izgradis super telo u teretana si sad lik sa super telo I je to dio tvog inner-game-a. U princip sve sto tebe pravi atraktivnija, vishe samopuzdana osoba je po mene inner game. Drugi frejm: Inner game - Ono sto radis da te sta vishe curu postave u "yes" ili "maybe" kategorija I na sta manje cure da si u "ma ni za 100 godina" kategorija. Outter game - Ono sto radis da one cure koje su te izabrali, da sta vishe od njih konvertias u seks ili date. |
|||
|
06-02-10, 17:53
|
|||
|
|||
(05-02-10 22:05)ALiEN Wrote: Hm.... o čemu se tu radi? Šta znači 'Inner Game', a šta 'Outer Game'? Početnik sam i ne mogu čitajući shvatiti o čemu se radi. Zato neki kažu da je Outer Game loš i sranje? Kakve to veze ima sa rutinama i openerima? Evo ti bukvalno: Inner game je "unutrasnja igra" tj sta se sve desava (odigrava) unutar tebe, tvojih osecanja, samopouzdanje, nesamopouzdanje, strah, hrabrost, sigurnost, nesigurnost, kao i sva ostala osecanja, tok tvojih misli. Drugim recima kad imas savrsen inner game, tvoje samopouzdanje je vrhunsko, ne razmisljas da li ces nesto da uradis ili ne. Nepostoji nijedan faktor koji te moze spreciti za nesto ako si se nameracio. Takozvani "Mindfuck" je na nuli. Mindfuck je sve sto te jebe u mozak kad donosis odluku, npr hteo bi da pridjes devojci, a javi se "Mindfuck" koji ti npr kaze: "Jao necu da pridjem, tu se nalazi jedan decko u grupi", ili "Nema sanse, vidi je kakva je, nemam ja sanse pored nje". Outer game je tvoje razmisljanje, taktike, tehnike, rutine, kao i sve ostalo sto svesno primenjujes da bi dosao do devojke. Da li ces koristiti cold aproach, direkt game, ubaciti neku rutinu, pokrenuti kino u odredjenom trenutku, kad ti mislis da je potrebno itd... Dakle svi tvoji svesni potezi i vestine koje primenjujes na terenu. Outer game ne mozes dovoljno dobro da odigras ako nemas dobar inner game. Drugim recima, ako ti je inner game los, nisi siguran u sebe, poceces da osecas strah, izdace te tvoja osecanja, tvoje telo, pojavice ti se veliki strah pri prilazenju, tj AA (Aproach Axiety), i neces moci da uradis nista. Dzabe ti onda svo znanje koje imas iz drustvene dinamike, kad od svog straha, silnih mindfuckova nisi sposoban da upotrebis na pravi nacin. Dakle Inner game je kao neko jezgro, a Outer game je omotac, tj kora oko tog jezgra.... Moras da imas dobar inner game, da bi mogao da odigras jos bolji outer game. Onaj ko ima super inner game, a los Outer game, su ti tipicne "mudonje" najcesce naturalsi, koji smeju da pridju kojoj hoces ribi, kako hoces, da pricaju sta hoce, probaju sta hoce bez straha i svega(ili je na miminumu, naravno neka doza ponekad treba da se pojavi), ali nemaju pojma sta i kako da pricaju sa devojkama. Pa ga izduvaju cesto. Ako dodju do devojke dodju najcesce tako sto upotrebe svoja muda, i ona popusti, ali retko kad imaju duze veze. Onaj ko ima supper Outer game, a jos inner game je onaj ko bi znao super da se snadje, sve zna sta kako treba, i sve sve, ali ne moze da upotrebi. To je isto kao npr kad bi sad duleta vujesevica stavio na teren da igra basket, iako on zna svu taktiku, kako je najbolje i sve, on to ne moze da izvede, uzevsi u obzir da je njegova gradja, salo i sposobnosti da sutira "inner game". Oni cesto imaju dosta teorije, a znatno manje uspesne prakse. Njihova sposobnost se svodi na to, koliko ce uspesno uspeti da upotrebe ono sto znaju. Ako mu je tad super dan, i nesto mu krene kako treba, inner game mu je ok, onda ce uspesnije da upotrebi svoje taktike, i docice do devojke. Oni najcesce dolaze do devojke danima kad su super raspolozeni zbog necega, cesto preko social circle game (preko prijatelja itd, gde kazu za njega da je super, ovo ono) tako da nema AA (on ne prilazi). Mada naravno ovo nista ne mora da znaci, ali sam samo dao primer da bi se bolje razumeo pojam "Inner game" kao i "Outer game". Nadam se da ste razumeli sustinu, napustam vas do 14og, vreme je malo da skijam. Bas me zanima kako funkcionise "ski game" ![]() Mozda pokupim nesto sa staze nikad se ne zna hehehhe ![]() Evo zvanicnog objasnjenja za inner game: http://www.pualingo.com/pua-definitions/inner-game/ A evo i za outer game: http://www.pualingo.com/pua-definitions/outer-game/ Ili imas muda, ili imas drugaricu ![]() Zavodjenje devojaka je lako, ali je tezak put da to skapiras |
|||
|
07-02-10, 00:13
|
|||
|
|||
(06-02-10 17:53)kopra Wrote:(05-02-10 22:05)ALiEN Wrote: Hm.... o čemu se tu radi? Šta znači 'Inner Game', a šta 'Outer Game'? Početnik sam i ne mogu čitajući shvatiti o čemu se radi. Zato neki kažu da je Outer Game loš i sranje? Kakve to veze ima sa rutinama i openerima? a gdje skijas ?ako ce neko dolaziti na jahorinu,mozemo zajedno u sarge,dobro bi mi dosao neko s ovog foruma da mi bude wing...hehe
Ljudi koji znaju sta hoce su uspjesni jer tacno znaju kuda treba da idu. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu | mfucker | 37 | 3,159 |
02-04-10 04:32 Last Post: PuaRS |
|
| Demonic Confidence - Inner Game Program | kopra | 8 | 725 |
23-02-10 18:56 Last Post: admin |