|
Odgovor na : IMAM DECKA
|
|
08-01-10, 15:39
|
|||
|
|||
|
Odgovor na : IMAM DECKA
Ima vise odgovora na ovo pitanje
Koje je vaše mišljenje ako riba cura kaže imam dečka...je li to jedan obrambeni trick ili ? pravi muški alpha male odgovor bi bio? |
|||
|
08-01-10, 15:42
(This post was last modified: 08-01-10 15:42 by driger.)
|
|||
|
|||
|
RE: Odgovor na : IMAM DECKA
ko te uopste pitao dal ga imas il ne...
a da te spremim unapred ako te pita jel imas curu? znas koji odgovor? |
|||
|
08-01-10, 16:01
|
|||
|
|||
|
Odg: "Pa sta s' tim?"
|
|||
|
08-01-10, 16:15
|
|||
|
|||
|
pa moze i to...
|
|||
|
08-01-10, 16:24
|
|||
|
|||
|
Pa znate kako,uglavnom bi to znacio odbrambeni trik,ukoliko dobro obradis ribu nikad nece reci da ga ima pa cak i da ga ima godinama,ma prikrice i muza samo ako je dobro odradis nasmejes smekerski,kad kaze imam decka to joj kao da te odbije,a ukoliko kaze imaj i ti odbranu u fazonu,"ti vec mislis na vezu?","ti mislis da sam ja lak?
","imam i ja devojku pa je ne pominjem u razgovoru",a imam i druga sto ja ne bi uradio nije mi princip ali on kaze ribi pricaj mi o svom decku ,ona krene nesto da prica lupeta i kad pomene da je bila u svadji sa njim ili im ne ide bas najbolje on krene pedagoski da umanjuje znacaj njenog decka i tako eliminisuci njega je smuva,sad kako hoces,zakljucak kad riba kaze da ima decka to je negativan znak ali uvek se da popraviti nista nije izgubljeno ![]() Zopp |
|||
|
08-01-10, 20:50
|
|||
|
|||
|
ako te pita neka dal imas curu uradis push pull i kazes
ti to mene muvas? (mrtav ozbiljan) |
|||
|
08-01-10, 20:57
|
|||
|
|||
|
Ja to kazem ako mi se decko ne swidi na prwi pogled,ili cisto da ga isprobam kako ce da reaguje na to....ili ako stwarno imam decka
|
|||
|
08-01-10, 21:18
(This post was last modified: 08-01-10 21:18 by mails.)
|
|||
|
|||
|
probaj okrenut na zajebanciju...
razigrano "sto? samo jednog? drzi se mene i naci cemo ti jos par komada " (odma malo kino ju trknes) al mora biti zabavno. pa ako i ima decka i ako nemas sanse, glavno je da se zabavis =))) |
|||
|
09-01-10, 03:55
|
|||
|
|||
|
Zavisi od toga kakav si ti, ili ces upasti u zajebanciju: "a dobro i ja imam dve devojke pa se ne hvalim" ili "dobro nisam te pitao o tvojim problemima nego o..." ili " zanimljivo, a sad dalje sta se desavalo..."
Ili ces biti alfa: "vidi ja samo zelim da popricam sa tobom a ne da te drljam po krevetu" ili "fino i da li te postuje kao zenu?... ok da nastavim moju pricu..." ili "cini mi se da si upala u neke fantazije, pricali smo o..." Obicno kad ovo dobijes, znaci da si zario dublje u igru, a zapravo joj jos uvek nisi spustio stit. Mada verovatno nisi ti kriv, desava se napr kod domacih mi ih novosadjanki da stit podizu tek kad ti uzmu broj Oo ovo sam shvatio dodushe pre nekih mesec dana jer je zaista jako cudno... cak sta vise neke devojke znaju da dizu stit na neka prizvana secjanja, ti mozes reci ljuta pica onda ce se uvrediti.. ima cudnih, pazi sta izbacujes iz usta
The Love Knight Everything starts, and ends with a decision. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| kako sam natero ribu da prevari decka samnom , makar na jedno vece | driger | 30 | 2,295 |
13-03-10 20:41 Last Post: Tzar |
|

","imam i ja devojku pa je ne pominjem u razgovoru",a imam i druga sto ja ne bi uradio nije mi princip ali on kaze ribi pricaj mi o svom decku