|
Pocetnik???
|
|
06-11-09, 15:34
|
|||
|
|||
|
Pocetnik???
Pozdrav svima, i jako mi je drago sto sam clan ovoga foruma....
Imam 14god,(osnovna skola), iz crne gore, neozenjen.... ![]() Upravo sada se dopisujem sa jednom ribom iz moga odjeljenja. (7-8 za svoje godine) Samo da kazem da je svako rekao u ovomo gradu da su ribe "teske ko kamen" . A vec u drugim gradovima nijesu, vec naprotiv.Sada ima dosta pitanja koje bih vam postavio, ali evo neka... Citam neku knjigu (Zavodjenje.com), i uporedo sa time recite mi nesto odakle da pocnem. Posto sam pocetnik. Samo navedite ime tema na forumu koje treba da "naucim"... Sada sam 9. razred i treba iduce godine u srednju... Pa mi recite kako tamo da budem "glavni", da se nekako opustim posto vecinu njih necu znati... I kako da se upoznam sa nekim "ludacima".(tj. kako ja da budem "ludak" ???) ![]() Eto...Nadam se da ce te mi pomoci...
Play the game or get played by the game, your choice. In the art of love there are no victims only volunteers. -Player Supreme |
|||
|
06-11-09, 17:14
(This post was last modified: 06-11-09 17:16 by fajter.)
|
|||
|
|||
RE: Pocetnik???
(06-11-09 15:34)Boy Wrote: Pozdrav svima, i jako mi je drago sto sam clan ovoga foruma.... Jako si mlad za ovo. Jos si u razvoju tako da ti je najbolje da se opustis i ne opterecujes previse s Game-om i nekim taktikama. Imas li jak ego, tipa da mislis da vecinu stvari vec znas? Ako je odgovor DA nemoj citat dalje Jel znas ispricat pricu, tipa dogodilo mi se ovo i ono? Jel se dobro oblacis (Ne moras u to truda ulagat ko neki Gay stilist, i bit time opterecen, nego ono lagano) ? Kako gledas na ljude oko sebe ? Mislis li da bi te ljudi voljeli upoznat? Ako je odgovor na ova pitanja DA ne treba ti nista vise. Ako te nesto od ovoga pati raspisi se detaljno o tome ovdje, jer bit ce ti lakse Upisi neki sport, ili dramsku skolu, ili ples. Procitaj neku knjigu s vremena na vrijeme (Autobiografije (Chegevara), Golu Istinu Nives Celzijus, nesto tako malo lakse) Nemoj previse usmjeravat paznju na seduction knjige, i biti zasljepljen ovim forumom i zavodjenjem, nego ulaži u sebe (u vidu nekih aktivnosti i druzenja). Kako da ti kazem da mi se svidjas? Kada izgovaram rijeci "jako mi se svidjas" ni sam sebe ne uvjerim! Izgledas u toj bijeloj haljini ko Casper...smijes se...sigurno sam na dobrom putu |
|||
|
06-11-09, 18:31
|
|||
|
|||
|
slozio bih se sa fajterom, oko tebe su sve klinke, one ne obracaju paznju na dosta stvari, sad ne znam sta tacno klinke vole, valjda da si popularan i da si kul, ne znam tacno... a ako hoces starije ribe, mislim da si jos mlad.. nezreo jednostavno, neces se snaci.. sem ako nisi neko super napredno dete
samo kuliraj lagano, nemoj se opterecivati ovim zavodjenjem sad, cekaj da malo porastes onda krece akcija
|
|||
|
06-11-09, 21:07
|
|||
|
|||
Quote:Jel znas ispricat pricu, tipa dogodilo mi se ovo i ono?E to mi je neka mana...Ja imam uzrecicu ".....znas kako je dobro... To je nemoguce." Da li mi mozes pomoci oko ovoga? Kako bolje da ispricam pricu??? Da. Dobro se oblacim, svako mi to kaze. Pa...Ne znam u kojem smislu? Treniram fudbal, kao golman. (I mnogi kazu da sam talentovan, ali to je nebitno) I mogu reci da sam se nekako sprijateljio sa njima ali ne bas nesto puno. Tj. ima 2 ludaka tamo, sa jednim sam dobar drug, ali bas dobar. Da li mozete da mi objasnite kako bolje da se sprijateljim sa njima..."Da pricam price". I kako uopste da smislim pricu. Quote:slozio bih se sa fajterom, oko tebe su sve klinke, one ne obracaju paznju na dosta stvari, sad ne znam sta tacno klinke vole, valjda da si popularan i da si kul, ne znam tacno... a ako hoces starije ribe, mislim da si jos mlad.. nezreo jednostavno, neces se snaci.. sem ako nisi neko super napredno dete Big Grin samo kuliraj lagano, nemoj se opterecivati ovim zavodjenjem sad, cekaj da malo porastes onda krece akcijaKod nas djevojke traze "ljepotu", ali to ove "male". Rercimo preko 16god. vec je drugacije. I svaki put mi se svidja neka starija 2-3, pa cak i 4 godine od mene.... I sa koliko godina bih mogao aktivno poceti da se bavim ovim "poslom" ??? ![]() I kako se ponasati u srednjoj skoli??? Kako mogu steci popularnost, odnosno biti KUL ??? Play the game or get played by the game, your choice. In the art of love there are no victims only volunteers. -Player Supreme |
|||
|
06-11-09, 22:29
|
|||
|
|||
|
Problem s komunikacije dolaze zbog nedostatka opustenosti i samopouzdanja.
Naravno mozes ih kao i svako drugi naucit pricat. Postoje tehnike. Za pocetak napisi ovdje neku pricu. TEMA "kako sam nasao ovaj forum", "kakvi su odnosi medju clanovima moje obitelji" Evo probaj napisat pricu pa cemo dalje. Kako da ti kazem da mi se svidjas? Kada izgovaram rijeci "jako mi se svidjas" ni sam sebe ne uvjerim! Izgledas u toj bijeloj haljini ko Casper...smijes se...sigurno sam na dobrom putu |
|||
|
07-11-09, 00:02
(This post was last modified: 07-11-09 00:03 by Boy.)
|
|||
|
|||
|
TEMA: Kako sam nasao ovaj forum???
Kao i svaki radni dan, ujutro rano u skolu do 12:15. Onda sam imao 2 treninga. I tako umoran, odem da se istusiram, i sjedem za kompjuter. I u tom trenutku mi jedna drugarica iz odjeljenja salje poruku. I tako se dopisujemo mi jedno pola sata, kad odjednom ostadoh bez teksta. Ne znam sta da napisem... Tako se iznerviram i posto sam imao knjigu o zavodjenju na kompu pocnem da citam. Procitam jedno 30 stranica ali mi nekako nije jasno, ili zato sto sam jos mali za to ili sto sam umoran toliko. I onda kucam na google: zavodjenje forum. Posle jedno 10-15min. sam vas nasao, sav srecan. I trazim forum i vidim dosta zanimljivih stvari, ali i onih koje su mi nejasne. PA onda odlucih da podignem ovu temu da bi mi pomogli.
Play the game or get played by the game, your choice. In the art of love there are no victims only volunteers. -Player Supreme |
|||
|
07-11-09, 00:54
(This post was last modified: 07-11-09 01:02 by fajter.)
|
|||
|
|||
|
NE KAZEM DA TVOJA NIJE OK ALI, JA SAM JU OVAKO NAPISO I IZGLEDA MI BOLJE. JA ISTO IMAM PROBLEM S TIME ALI SE TRUDIM
Kada vas bas zanima kako sam nasao forum... reci cu vam. Danasnji dan bio mi je bio gotovo ko i svaki drugi prije njega... bez picke. Zapravo bila je jedna s kojom sam se pogubio u dopisivanju i onako sav isfrustriran, umoran pocnem citat knjigu o zavodjenju "koja ce mi rijesit sve probleme s zenama" (sarkasticno), osim zenske naravi ali otom potom. Naravno nisam nista konto jer sam bio crknut, procitam 30 stranica i kurca nisam kuzio. I umjesto da se naspavam ko covjek nadjem na googlu, nakon sto sam ukuco "zavodjenje forum",vas ovdje, koji ste u istom kurcu kao ja. Ko na sastanku ljecenih alkoholicara BOY LETS GET IT ON idemo dalje. Sljedeca tema na repertuaru. Probaj opisat mamu, tatu, bracu, sestre i kakvu komunikaciju imas s njima. Dobivas li lako pozornost ili se moras izborit za nju? Da li uopce razgovaras s ukucanim. ZNAM DA MALO TA TEMA BOLI ALI POMOC CE TI AKO PRICAS O TOME. Kako da ti kazem da mi se svidjas? Kada izgovaram rijeci "jako mi se svidjas" ni sam sebe ne uvjerim! Izgledas u toj bijeloj haljini ko Casper...smijes se...sigurno sam na dobrom putu |
|||
|
07-11-09, 03:00
|
|||
|
|||
|
Hehe fajter, pa u tebi se krije pravi ucitelj, delis zadatke sakom i kapom.
Boy, mislim da si jos mlad da bi se bavio ovim "poslom", ali ako te to pravi srecnim, samo napred. Razgledaj forum, procitaj neke postove da dobijes jasnu pretstavu o cemu se radi ovde. Kuliraj u skoli, samo opusteno, stvori vise prijateljstva, obrati paznju kako ribe razmisljaju i ne opterecuj se previse gejmom za sada. Sve ce doci na svoje. You download another PUA book for free, read a few chapters, then decide that this book is bullshit and go drink some beer with girls...
|
|||
|
07-11-09, 12:55
|
|||
|
|||
|
Age puberteet, xaxxaaxxa kada budem imao klinca od starta ću ga naučiti svemu kako treba, ako budem imao klinku, i nju ću naučiti
![]() NEgo za boya, slušaj... samo pričaj sa pičkama kao da pričaš sa najboljim ortakom, nebitno, sa drugom nikada ne ostaneš bez teksta, uvek se razumete i extra provodite, e samo se tako ponašaj i sa pičkama i nećeš imati problem, za neke preciznije detalje preciznije pitaj
|
|||
|
08-11-09, 03:37
|
|||
|
|||
|
jel ste normalni??? ucite coveka da prica sa zenom kao sa naj ortakom??? sta pokusavate, da ga dovedete u situaciju da mu riba kaze "izvini ali ja te gledam kao druga"???
no comment |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

. A vec u drugim gradovima nijesu, vec naprotiv.