|
Makedonci prebrojte se!!!
|
|
01-05-09, 21:16
(This post was last modified: 01-05-09 21:17 by SmileX.)
|
|||
|
|||
|
Makedonci prebrojte se!!!
Sekoj aktiven clen i aktiven gamer neka kaze zdravo tuka, so toa bi bilo popregledno koi se tie mak pua i bi se izdvoila edna kavlitetna grupa na aktivni gejmeri koi moze da kontaktiraat megu sebe za nadograduvanje i nadopolnuvanje na svoite vestini i sposobnosti.
Ajde, ne se sramete..... Pozdrav Smi|eX[/b] |
|||
|
01-05-09, 21:41
|
|||
|
|||
RE: Makedonci prebrojte se!!!
(01-05-09 21:16)SmileX Wrote: Sekoj aktiven clen i aktiven gamer neka kaze zdravo tuka, so toa bi bilo popregledno koi se tie mak pua i bi se izdvoila edna kavlitetna grupa na aktivni gejmeri koi moze da kontaktiraat megu sebe za nadograduvanje i nadopolnuvanje na svoite vestini i sposobnosti. A za neaktivinte, kade? |
|||
|
01-05-09, 21:59
|
|||
|
|||
|
Mislev nikoj nema da prasa, odlicno sto imame vakvo prasanje....
Dali neaktivnite treba uopste da se prijavat ???? ne bi navleguval u detalji... temata e sosem jasna...............!!!! |
|||
|
02-05-09, 16:27
|
|||
|
|||
|
Zdravo
Ja sum aktiven gejmer veke nekolku meseci i uspesno go nadminav problemot so AA blagodarenie na Alek.Fala Alek.Povekjeto od makedoncite na forumot me znaat megju koi Black Irish,Admin, Alek i drugi na koi ne im gi znam nickovite. Pa ako sakate da se upoznaeme slobodno pratete mi PM i ke se iskontaktirame preku MSN ili Skype. Pozz |
|||
|
28-06-09, 04:41
|
|||
|
|||
|
Ovde stotuku aktiviran rAFC, Mk dijaspora :)
Bi cenel nekoj guideline, so ogled na obemnosta na materijalot na forumov i voopsto na internet... Pa se nadevam i na nekoja interakcija i sorabotka so vas. |
|||
|
01-07-09, 15:02
|
|||
|
|||
|
jas denes se zacleniv pa se nadevam na dobro druzenje pozz
|
|||
|
02-07-09, 01:47
|
|||
|
|||
|
samo napred kolegi
|
|||
|
14-07-09, 00:06
|
|||
|
|||
|
Zdravo Zdravo
Eve i jas da se prebrojam. Sto da vi kazam? Od zimata nemam sednato da proveram so se slucuva na forumov. Minatava zima ponekogas idev na net, proveruvav sto ima na forumov. Ama posle me smrze, dignav race od Game, od PUA, od se toa. Vsusnost nikogas i ne gi ni probav vo praksa. Ne gi sfakam seriozno ovie raboti so game, PUA, openeri i slicno. Ako sakam da prijdam , odam direktno i taka. Ponatamu, podlaboko vo procesot, jas bi koristel openeri kako zafrkancija ednas dva pati, a ne kako alatka za vlez vo igra. Openerite mnogu mi se ...debilni. Amerikanski humor, za nikade e. Fakt e deka tie se praveni za amerikansko tlo. Ama ne mi ide so zenski i ne mi ide, dzabe zboram za openeri...i ne se frustriram mnogu zaradi toa sto ne mi ide. Isto i so druzenje ne mi ide, nervozen sum koga sum so novi lugje okolu mene, me boli stomak...ama pak, i za toa ne se optovaruvam. Znaci se povrzano so zabava i lumpuvanje, jas go otfrlam vednas od mozokov. Ne citam biblija, ne gi pocituvam tie raboti so biblija uopste (vo slucaj da pomislivte deka sum mnogu religiozen. MRAZAM RELIGIJA). Koga i da sum imal sansa da mozam da zboruvam so nekoja, da se vidam so nekoja, i udiram korpa. Toa go pravam nesvesno. Mi ide nervoza i mislam deka ke ja ubijam na lice mesto. Vekje se spremam psihicki deka nema da se zenam. Drugite raboti kaj mene se ok, ama ljubovniot zivot, sexualniot, curi, druzenje-sve toa mi e za nikade, mi nema smisla. Sega citav nesto za drkanje sto ste pisuvale na forumov...i toa vekje ne go pravam, pauziram po 2 nedeli, zaboravam koga posledno sum go pravel toa. Imam drustvo, poveke dusi, me baraat za vo grad, ama ne mu davam mnogu znacenje na druzenjeto, cesto gi odbivam. Ako se zenis, ke imas problemi, posto ke imas deca, ke treba da trcas za niv da gi hranis i da gi odgleduvas. Zena ti ke ti ostari, ke ja vidis vo sekakvo izdanie. Toa mene ne mi e bas OK. Ponatamu, so tek na godini, ke ti se stvori navika da ja baras pokraj tebe kako sopatnik, a ne kako nekoja vo koja si vljuben. Ke moras da ostanes so nea zaradi decata i valjda brakot. Ako ne se zenis, pak ke imas problemi, obavezno, mozda i pogolemi, ama ke go imas seto vreme za sebe, se sto pecalis ke go imas za sebe i nema da trcas za nekoj drug. Ke setas kaj sakas, kolku sakas i do koga sakas. Ke mozes i da si posvetis vnimanie na tvoeto hobi. Ama od druga strana, koga gledam niz grad tolku slatki zenski, si velam "Jebiga, najdi nesto idiote!". Ama posle si velam "Kako ne, mene ne mi treba toa so PUA i druzenje, ne mi e vazno da imam drustvo i zenska, glupi mi se tie raboti". I navistina mi se mnogu glupi. Mnogu mi se bez smisla tie raboti so golemi drustva, lumpuvanja, donzuani, jaki zurki, sedenje po kafani, sedenje po kafici, spomeni, flertuvanje, druzenje, pijanki i sl. Prilicno zaebano a?? |
|||
|
18-07-09, 20:02
|
|||
|
|||
|
bravo druze, ti si ja svatil smislata na zivotot.
"Kurac o desno rame, napred mars, trazi picku! I podnesi izvestaj o surfovanju!" |
|||
|
18-07-09, 22:36
|
|||
|
|||
|
dobro e koga se priznavaat svoite greski.......toa znaci deka sme na praviot pat
.............. SmileXne ides ohrid ti letovo ili mozda bese???? i ne kaza
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|