|
INNER GAME - korijen svega - SVATKO MOZE USPJETI!
|
|
18-02-09, 00:35
(This post was last modified: 18-02-09 00:50 by nradomi.)
|
|||
|
|||
|
INNER GAME - korijen svega - SVATKO MOZE USPJETI!
UPOZORENJE PRIJE ČITANJA!
OVO JE DOSTA DUG TEKST, I ZNAM DA VAM SE NEDA ČITAT, ALI TOPLO PREPORUČAM...MOŽE POMOĆ, i AKO POMOGNE SAMO JEDNOJ OSOBI BILO BI MI DRAGO! Postovanje ljudi, zovem se Nikola, imam 20 godina, studiram FER u Zagrebu inače sam iz Splita. (Iako ovo nije toliko bitno o onome što ću pričati). Pokušat ću objasniti kako uspjeti, kako unaprijediti "inner game". Prvo ću napisati malo o mom u početku trnovitom , ali poprilično uzlaznom putu. Nisam nešto dugo u PUA-i nešto više od godinu dana , ali sam uspio u jednom kratkom roku snažno napredovati. Prije nego što sam čuo za PUA-u , bio sam normalan momak , imao sam cura , spavao sam s curama (puno više nego mnogi u mojim godinama) , ali opet nekako sam uvjek osjecao da nesto fali. Strasno mi je smetalo kad bi me cura odbila. Počeo sam puno piti s ekipom, jednostavno i ono nesto sitno sta sam znao s zenama sam izgubio. To me počelo iritirati. Ali naravno kao i drugi (MNOGI SE MOGU PREPOZNATI U OVOME), pravio sam se kao neka faca, da ja sve znam , isao sam davati savjete drugima kako treba...Ali jednostavno (kao i svi mi) duboko u sebi sam bio svjestan da neznam nista... I tako jednog dana (prije nešto više od godinu dana ) sudbina me upozna s PUA-om. Kako? Stvarno slučajno...na jednom srpskom forumu sam trazio neku knjigu i dok sam gledao slučajno sam uočio naziv teme (How to get Beautiful Women in Bed - Mystery Method) ... Gledam ja nju, gleda ona mene...i kazem sam sebi ajde skinit ću to tek tako...iako ne vjerujem u te gluposti...sve je to kvazi-znanost... I eto skinem ja to...stavim u neki folder , mislim se u sebi ma vraga cu ja to citat, to ce mi ostat tu za vjecnost neće se meni dat to čitat... I naravno opet se sudbina poigrala sa mnom (nije da vjerujem u sudbinu , ali mislim da se sve događa s razlogom) , taj dan mi je bilo nevjerojatno dosadno u kući...nisam znao šta ću sa sobom (nikome se nije dalo na kavu, nije mi se ništa radilo na komp.) i sjetim se ja te knjige...Ajde otvorim ja nju u Adobe Readeru i krenem čitati...Pročitam prvu stranicu, ajde idem dalje, pročitam drugu stranicu...postaje sve interesantnije...lagano se sve više udubljujem u knjigu...privukla me odma jer se pričalo sve na bazi psihologije (a psihologiju sam inače uvijek obožava i proučava)... i tako ja pročitam knjigu u 2 dana...Vrveći novim informacijama...odmah upoznam mog najboljeg prijatelja Duje s svijetom PUA-e (inače lijep dečko, bio je uvijek dobar s ženama, ali svakom dobro dođe nešto novo bolje). I sad mi "puni znanja" (nakon tjedan-dva)odlučimo idemo mi malo to testirat, i dodu taman jedni moji poznanici s dvije prijateljice za vikend u ZG. Iako je Mystery reka da se trebamo naviknuti na početne neuspjehe... riješi Duje jednu , rješim ja jednu... Nevjerojatno samouvjereni nakon toga smo bili...govorili da smo mi puno bolji od drugih da necemo imat neuspjehe, da mi nismo kao i drugi tipovi (AFC-ovi)...I NARAVNO to nam se obilo od glavu... Čim smo prvi put izašli sami vanka bez da smo znali koga...upoznali smo prvu boljku...To je UPADANJE! Cijelu večer smo nešto raspravljali o tome...nismo htjeli sebi priznati da se bojimo...da u biti neznamo još ništa... Da smo imali samo nekoliko početničkih sreća... ![]() Da malo skratim...kao i mnogi drugi (NOVI U OVOME) jedno 3-4 mjeseca smo pokušali nekako skupit snage za pravi UPAD, ali nikako , sve što bi rješili bi upoznali preko nekoga ili bih već od prije poznavali. Mi jesmo razvijali druge dijelove PUA-e , ali OPENING (VRAZJI OPENING ) nas je mučio...I opet TETA SUDBINA POKUCA NA VRATA , i nakon tih nekoliko mjeseci ( u meduvremenu sam već počeo lagano prihološki proučavati ljude, posebno žene), ja naletim na još jednu knjigu... Bad Boy-evu... I ona me vrtoglavo promjenila ![]() Mystery Method mi je bio odličan početak... postavi dobre osnove...u biti ja bi to ovako opisao...Mystery Method me naučio pisati slova... Ali Bad Boy Lifestyle mi je pomogao da otkrijem pisati rečenice, tekstove, knjige...( SAMO NEBO JE GRANICA )Jedina stvar koja mi je smetala kod Mystery Methoda (i svim slicnim stvarima) je ta što je previše robotizirano, kao da je trebalo naučiti sve napamet kako treba ići po redu...Iako Mystery nije mislio to tako... ljudi bi to tako bukvalno shvatili...To je jedini problem po meni... Pročitavši Bad Boy-ev Lifestyle (u 1 dan ) dobio sam nevjerojatno samopouzdanje...oči su mi se otvorile...počeo sam gledati stvari jasnije... kao da sam ponovno učio sve...ali nevjerojatnom brzinom...NAPOKON SAM DOBIO TAJ KLIK!!! KOJI SAM TAKO ŽELIO. YEAH ![]() Upadanje...Hahaha...to je postalo stvar prošlosti...ta riječ više i ne postoji jer se jednostavno stvori prilika takva da nešto kažem nekome (a da i ne shvatim da sam zapravo upa ) ...Drugi najveći problem PUA SHIT TEST...je postalo kao čitanje slikovnice... Jednostavno žene oko mene više nisu znale što ih je pogodilo... ![]() E da i bitna stvar... GOTOVE RUTINE, SKORO PA DA IH NIKAD I NE KORISTIM, jednostavno prvo što mi padne na pamet....RUTINE BYEBYE STVORIO SAM ENERGIJU OKO SEBE (neki to zovu KARIZMA) , DA SAM LJUDE JEDNOSTAVNO POČEO VUĆI U NJU! Moj rodjak koji je takoder zagrizao za PUA-u (jedan od tri osobe koje sam upoznao s PUA-om jer su ljudi od povjerenja), je primjetio drastičnu promjenu...Izašao sa mnom i Dujom vanka...nije moga vjerovat šta sve činimo... Rekao je: VI SE PONAŠATE KAO DA JE OVO NEKA IGRA, I ISKRENO SE ZABAVLJATE! I bio je u PRAVU. Mi smo sve ovo doživili kao igru... i ništa više...nemamo što izgubiti...I nismo od tada niti jednu "bitku" izgubili s suprotnim spolom. ![]() Iako sad imam curu s kojom sam u ozbiljnijoj vezi,to je jedna druga bitka i nemam je namjeru varati, ne znači da se ne mogu zabavljati... i izluđivat žene, jednostavno to volim kad luduju ![]() Da se vratim na rodjaka...zvrcnuo me na mob. jednom da mu pomognem što učiniti s jednom curom, i opisao mi situaciju...nakon samo nekoliko rečenica sam skužio da imam i novu sposobnost SHVATITI TIP OSOBE o kojoj se priča i tako doci do lakseg riješenja za problem...I USPILO JE! Nemojte ovo krivo razumjeti, riješenje problema je uvijek isto, samo uvijek postoje male varijacije (zbog različitih profila osobe) pa je potrebno kalibrirati... Moje je mišljenje da svatko može biti " PUA" , tj. zavodnik , neki se rode s tim da im je šarm već unaprijed izražen , neki dolaze do toga... Ali svi imamo jednak potencijal , samo ga treba otključati... Ali naravno glavni problem je GDJE JE KLJUČ, I JOŠ BITNIJE ŠTO JE KLJUČ... Svima je taj ključ drukčijeg oblika, ali ISTE srži... Strašno bitna stvar za nalazak tog ključa su pozitvne misli...(I DA MOŽETE PRISILITI SVOJ MOZAK NA POZITIVNE MISLI)... Sve što mozak naš radi radi u svrhu naše zaštite i napredovanja... Negativne misli su često vrsta njegove zaštite od mogućih ponavljanja problema... Ali pozitivne misli su ono što nas gura naprijed... ![]() Zato sam razvio jednu tehniku za tjeranje mozga na pozitivne misli...(hvala knjizi i dokumentarcu SECRET na ideji )...koliko god ova vježba glupa izgledala pomaže(svima kojima sam to preporučio)... Slijedi:Svaki put kad okrenem glavu u neku stranu (lijevo ili desno) nasmijem se...nebitno gdje se nalazio, tko je tu,tko nije...Samo to napravim... U pocetku je malo čudno ali kad uđe u naviku...potiče poprilično brzo pozitivne misli... Druga stvar za nalazak ključa...natjerajte stvari koje prije nebi učinili jer vas je bilo sram... MALO SAM SE PREVIŠE RASPISA! Ne želim više razvodnjavat ovo... ZAKLJUČAK SVEGA: Htio sam vam ovom mojom pričom pokazati , da je sve moguće , samo je potrebno imati dovoljno volje da to postignete. Prije nego što sam PROGLEDAO , imao sam i ja sumnje u sve ovo, ali opet nisam posustao , već me to činilo jačim...i na neki svoj način sam našao put. Ako nekome treba pomoć ili neki savjet nek mi se slobodno javi preko PM... pomoć ću koliko mogu. |
|||
|
18-02-09, 01:16
|
|||
|
|||
|
RE: INNER GAME - korijen svega - SVATKO MOZE USPJETI!
vrlo motivirajuće, svaka čast
|
|||
|
18-02-09, 01:50
|
|||
|
|||
|
Fin post.
![]() Ja se kanim vec mesec dana da procitam BAdBoya, al' nikako da pocnem, pocecu sad, pa kad zavrsim... ![]() A sto se tice pozitvinog misljenja, ako ja takodje smatram da je to veliki temelj i osnova za uspeh, uopste u zivotu i komonikaciji sa ljudima, ne samo u PU-u. Npr: Ti kad dodjes onaj zeni u prodavnici nasmejan, ulepsaces joj dan i ona ce ti uzvratiti osmehom ( a tog jutra ona se posvadjala sa muzem, zakasnila je na posao, nije doruckovala, nema musterija i koliko joj se vec losih stvari desilo..) ![]() Procitaj knjigu "Moc pozitivnog misljenja", s obzirom da brzo citas, procitaces je za pola dana Ona ce ti jos vise pomoci!
|
|||
|
18-02-09, 11:57
|
|||
|
|||
|
Hehe...naravno da je pozitiva rules
![]() Ma čitam normalno , nego ne mogu stat kad se uživim u ono što čitam...![]() Bolje da nema knjiga priko 1000 strana, morat će me spojit na infuziju ako se uživim
|
|||
|
18-02-09, 16:38
|
|||
|
|||
|
Odličan post, jako motivirajući. Idem natrag učit
|
|||
|
18-02-09, 18:58
|
|||
|
|||
|
super post, i meni je nakon badboy-a postalo sve jasnije. po meni bi trebalo prvo procitati njegovu knjigu jer je skroz jednostavno za pocetnike, a poslije moze doci mystery.
|
|||
|
18-02-09, 19:39
|
|||
|
|||
|
Hvala...drago mi je...
![]() Pa neznam...meni se čini da je možda lakše mystery-a pročitati...jer ti on to objasni kao da se radi o znanosti... nakon toga imaš neko shvačanje o čemu se tu radi na nekoj logičkoj i psihološkoj bazi...a onda te BadBoy podigne na noge...
|
|||
|
18-02-09, 19:47
|
|||
|
|||
|
gud staf!
samo bi se nadovezao na zakon privlačnosti, jer mislim da je za jednog PUA to štivo čak i bitnije od MM, ili bilo koje seduction knjige (naravno nisu na odmet hehe), ali moć privlačenja stvari koje želiš i mjenjanje svoje frekvencije je najmočnije, barem što sam ja vidio iz svog primjera. I najveća caka koju mnogi ne uspiju primjenit je taj "let go" kad definiraš što želiš, i puno energije pošalješ u tom smjeru, jednostavno se prepustiti struji i stvorit u sebi osjećaj kao da si već na cilju - najbrži put do tamo ![]() samo primjera radi, jednom prilikom sam upoznao jednu tv voditeljicu i glumicu tako što sam vidio neki video klip na netu i poželio je upoznat, samo to...upoznat, stvorio sam sliku nas kako razgovaram, smijemo se nešto, i kad sam dobio osjećaj u sebi da se to desilo, samo sam prekinuo misao i nastavio sa životom, ukratko kad sam večer nakon upoznavanja sa njom zastao i sjetio se što se upravo desilo, naježio sam se doslovno, znao sam neke sitnice privuč, jer mi je bilo zabavno igrat se sa tim zakonom itd, ali ovo mi je bilo vauu!! imam još hrpu primjera ali ovaj mi je super bio pa sam ga zato bacio tu ![]() sad će neki prokomentirat, ahhh, slučajnost, da? Ja ne vjerujem u slučajnosti, a ni svi vi koji ste ovdje, jer da vjerujete u slučajnost nebi učili i vježbali gejm, već bi se prepustili kolotečini života, imali djevojke koje vam se ne sviđaju, možda uopće ne imali, jednog dana oženili krivu ženu itd itd Pozitivno razmišljanje, afirmacije, vizualizacije - da, toplo preporučam, uživajte
|
|||
|
18-02-09, 19:59
|
|||
|
|||
|
Nije los post,ali iskreno nisam procitao bad boy jel ima to na nasem jeziku ili samo na engleskom?
|
|||
|
18-02-09, 20:18
|
|||
|
|||
|
Ajme stvarno neznam...nisam primjetia...
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu | mfucker | 37 | 3,157 |
02-04-10 04:32 Last Post: PuaRS |
|
| Demonic Confidence - Inner Game Program | kopra | 8 | 725 |
23-02-10 18:56 Last Post: admin |
|
| Inner VS Outer Game? | ALiEN | 6 | 465 |
07-02-10 00:13 Last Post: duck33 |
|
| Varijanta natural/inner game-a | Vlad | 9 | 704 |
03-01-10 19:22 Last Post: sultry |
|
| INNER GAME NAJVECI PROBLEM | gamer | 4 | 932 |
31-08-09 20:30 Last Post: Lovetrix |
|
| Inner game pri prilasku ribama | Yea | 2 | 710 |
01-08-09 01:56 Last Post: Yea |
|
| Inner Game stuff | Wizard | 4 | 913 |
11-09-07 10:25 Last Post: kissofgod |
|
| Inner game? da... | Magnifico | 13 | 1,571 |
23-04-07 21:17 Last Post: Magnifico |
|

OVO JE DOSTA DUG TEKST, I ZNAM DA VAM SE NEDA ČITAT, ALI TOPLO PREPORUČAM...MOŽE POMOĆ, i AKO POMOGNE SAMO JEDNOJ OSOBI BILO BI MI DRAGO!