Post Reply 

Thread Rating:
  • 2 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inner game? da...
28-02-07, 15:01
Inner game? da...
Inner game... da...

To je prvi korak "pretvaranja" iz afc u pua. Ima dosta likova koji imaju strah od žena. Mnogi i danas misle da ženama trebaju da kupuju cveće, da im plaćaju sve živo, da im budu kućni ljubimci. Žene navodno sanjaju o takvim likovima, ali ih oni nikad neće privući... Sliku ovakvih "džentlmena" nam stvaraju i filmovi, ne samo logična strana ženskog uma. Mislim da je to generalni problem današnjeg društva.
Alfa mužjaci su danas manjina... Svi su postali beta, svi se ulizuju, imaju totalno neshvatljive strahove. Postupaju sasvim pogrešno kada pokušavaju da zevedu neku ribu. Ovakve likove žene: 1. ili grubo odbijaju ili 2. ISKORIŠĆAVAJU.
Po meni takvim likovima treba pružiti šansu da se promene. U inner game sekcijama mnogih knjiga zavodničkih, ili sajtova pronalaze stvari koje su sasvim normalne za nas, koje oni nisu shvatali. Isprva ne veruju u to. Oni ne mogu da veruju da je u suštini,oprostite, svaka žena k*rva, sve žene žele, ŽELE, da ih alfa mužjaci zavedu jer su ih beta liovui smorili... Jednostavno su takve, ne mogu tome da odole...

Feministkinje naprotiv su te koje iskorišćavaju te jadne, neiskusne likove...

Ja se sećam kada sam pre nekih godinu dana čitao prvu knjigu o zavođenju, toliko sam bio pesimističan, toliko sam se pitao dali to sve ZAISTA radi...
Sećam se : čitam neke openere, zamislim situaciju, i onda neki odgovor tipa: Ej mene to ne zanima šta oćeš ti od mene??? HAHAHAHA
Zadatak inner game je da afc shvati kako stvari funkcionišu STVARNO, i da pre nego što počnu da čitaju dalje ili da počnu da sargeuju shvate sve to!

E sad ima i onih koji su imali dosta uspeha sa devojkama ali su tu da nauče neštonovo, da s unaprede. Mislim da većina njih već shvata veliki deo inner game-a.

Magnifico!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-03-07, 19:31

Jel se niko ne slaže samnom ili šta? Prokomentarišite ovaj post, ovo je iz mog iskustva... Recite svoje mišljenje
02-03-07, 19:57

Ova prica o Inner Game non stop se spominje. Pomalo je dosadno, jer najbolji inner game je kad ga stvoris u FIELDU. Ti sedi u kuci, budi na forumu, i kobajagi "sad radim na svom inner game" prica. Obicno sranje.

MAN FUCK THAT!

To su izvinjenja, to je begstvo. Izadji iz kuce, prilazi trebama i voli samog sebe.

Drugo, shvati sebe kao neko sto ima VALUE; ima vrednosti. NIkad ti zena nemoze da ti vrednost.

ASSUME VALUE. ASSUME INNER GAME! Fuckin FAKE IT UNTIL U MAkE IT!

[color="Red"]Casanova's Kid[/color]

They're all whores
Find all posts by this user
03-03-07, 02:43

Ucitelj Wrote:Ova prica o Inner Game non stop se spominje. Pomalo je dosadno, jer najbolji inner game je kad ga stvoris u FIELDU. Ti sedi u kuci, budi na forumu, i kobajagi "sad radim na svom inner game" prica. Obicno sranje.

MAN FUCK THAT!

To su izvinjenja, to je begstvo. Izadji iz kuce, prilazi trebama i voli samog sebe.

Drugo, shvati sebe kao neko sto ima VALUE; ima vrednosti. NIkad ti zena nemoze da ti vrednost.

ASSUME VALUE. ASSUME INNER GAME! Fuckin FAKE IT UNTIL U MAkE IT!

[color="Red"]Casanova's Kid[/color]

S ovim se ne slažem. Prikazuješ stvar kao crno-bijelu dok ona uopće to nije.

O trivijalnom slučaju da je tobožnji inner game work samo paravan za skrivanje iza strahova i unutar comfort zona neću, jer inner game work nije loš sam po sebi zato što je dobar excuse. Ti ljudi bježe od sebe i ne može im se pomoći. Opet, nije inner game work kriv sam po sebi.

Također, approachanje po "fake it til you make it" principu za mnoge funkcionira do neke mjere - proizvodi napredak, nekima vrlo brz, nekima potpun u smislu posljedične promjene problematičnih unutarnjih uvjerenja.

ALI

Napravi jednostavan test, izmjeri si (subjektivno) approach anxiety. Pogledaj stvarno zgodnu, vrhunsku, žensku i budi iskren prema sebi - kolko si se usro?

Zašto bi se uopće imalo usro? A opet, to nam se svima svako malo (nekima stalno) događa ..

Kladim se da možeš pokušati 10000 approacheva savladavajući taj AA, idući grlom u jagode (feel the fear and do it anyway), pazeći svjesno pritom na 100 stvari (state, voice tone, body language, opener, rutine itd itd itd), a da dublje stvari nećeš ni dotaknuti. I nakon 10000 approacheva ćeš imati AA. Vjerojatno manji, ali opet. Zašto? Možeš li si stvarno odgovoriti na to pitanje i reframe-ati svoja uvjerenja na odgovarajući način vježbajući rutine i radeći approachove?

Cmon

Stvari nisu crno-bijele, samo to želim reći

Treba ti zdrav mix. Kao što se u životu nešto uči iz knjiga, nešto od drugih ljudi, nešto vlastitim iskustvom itd.
11-03-07, 01:16

Slažem se sa TvojimMatorcem Tongue
23-04-07, 11:22

Magnifico! Wrote:Inner game... da...

To je prvi korak "pretvaranja" iz afc u pua. Ima dosta likova koji imaju strah od žena. Mnogi i danas misle da ženama trebaju da kupuju cveće, da im plaćaju sve živo, da im budu kućni ljubimci. Žene navodno sanjaju o takvim likovima, ali ih oni nikad neće privući... Sliku ovakvih "džentlmena" nam stvaraju i filmovi, ne samo logična strana ženskog uma. Mislim da je to generalni problem današnjeg društva.
Alfa mužjaci su danas manjina... Svi su postali beta, svi se ulizuju, imaju totalno neshvatljive strahove. Postupaju sasvim pogrešno kada pokušavaju da zevedu neku ribu. Ovakve likove žene: 1. ili grubo odbijaju ili 2. ISKORIŠĆAVAJU.
Po meni takvim likovima treba pružiti šansu da se promene. U inner game sekcijama mnogih knjiga zavodničkih, ili sajtova pronalaze stvari koje su sasvim normalne za nas, koje oni nisu shvatali. Isprva ne veruju u to. Oni ne mogu da veruju da je u suštini,oprostite, svaka žena k*rva, sve žene žele, ŽELE, da ih alfa mužjaci zavedu jer su ih beta liovui smorili... Jednostavno su takve, ne mogu tome da odole...

Feministkinje naprotiv su te koje iskorišćavaju te jadne, neiskusne likove...

Ja se sećam kada sam pre nekih godinu dana čitao prvu knjigu o zavođenju, toliko sam bio pesimističan, toliko sam se pitao dali to sve ZAISTA radi...
Sećam se : čitam neke openere, zamislim situaciju, i onda neki odgovor tipa: Ej mene to ne zanima šta oćeš ti od mene??? HAHAHAHA
Zadatak inner game je da afc shvati kako stvari funkcionišu STVARNO, i da pre nego što počnu da čitaju dalje ili da počnu da sargeuju shvate sve to!

E sad ima i onih koji su imali dosta uspeha sa devojkama ali su tu da nauče neštonovo, da s unaprede. Mislim da većina njih već shvata veliki deo inner game-a.

Magnifico!

----------------------------
Zavisi drug na koji komad robe nadjes. Naravo treba to sve procjenit necemo nekoj fuxi davat cvijece to njoj ne pali. Meni je definitivno problem da nadjem granicu izmedju opasnog i dobrog decka i problem mi nije startovanje riba nego njihova procjena. Kada bi po govoru tijela tacno znao sta treba zeli imo bi nevidjeni uspjeh iako se i sada ne zalim. Kao sto kaze HITCH na kraju filma "u zavodjenju nema pravila" ova recenica me promijenila totalno. Ne brini druze nemoj generalizovati, vjeruj mi da i danas postoje takve djevojke kod kojih pale ti old school fazoni samo treba istrazit da li je to takva.
23-04-07, 12:21

naravno da još (uvijek) ima cura koje se pale na romantiku i sve što ide uz to, ali one su u manjini i teško ih je pronaći i prepoznati. pitaj se: vrijedi li se truditi oko toga? za prepoznavanje cura mogu ti reći samo jedno - izgled vara! provjereno milijun puta. naravno, ima iznimaka, znači cura kod koje ti je odmah jasno kakva je, ali rijetko češ naići na takve. cure su stručnjaci u skrivanju nedostataka. dogodilo mi se par puta da pričam s nekom curom, ono lijep milozvučni ženski glas, odem malo dalje - a kad ono glas ko da cijepa drva, dubok, muški (inače takav joj je po prirodi). hoću ti reći, ona je uspijela prilagoditi svoju manu da bi mi bila privlačnija. drugi slučaj, frend je zbario jednu curu koja izgleda ko da živi u samostanu, blagi izraz lica, fini pokreti, šutljiva (ono, ko da je došla direktno iz raja - imao sam je prilike vidjeti) i znaš šta mo je rekao - nimfomanka. da ju vidiš na ulici reko bi da laže, a istina je.
23-04-07, 15:37

gorance4 Wrote:cure su stručnjaci u skrivanju nedostataka. dogodilo mi se par puta da pričam s nekom curom, ono lijep milozvučni ženski glas, odem malo dalje - a kad ono glas ko da cijepa drva, dubok, muški (inače takav joj je po prirodi). hoću ti reći, ona je uspijela prilagoditi svoju manu da bi mi bila privlačnija. drugi slučaj,

haha mozda to i nije bila cura Big Grin

:::: When you change the way you look at things, the things you look at change. ::::
:::: Heroes dare to live without dreams. ::::
23-04-07, 15:53

Big Grin da Big Grin

[url="http://belgradeplayersclub.com"]
[/url]
23-04-07, 16:07

SVE CURE se PALE na ROMANTIKU! PRovereno znam!
Cure za koje si mogao da kazes da su fukse, da samo kenjaju i da niko ne moze da ih razume, govorile su da je romantika sranje za njih. Zasto? Pa zato sto niko nije znao da je priredi! Sve dok nije dosla do mene i dozivela prvi orgazam Wink
Sada vole romantiku Big Grin
Pa jos me pitaju same sta da kupe od "opreme" Big Grin
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu mfucker 37 3,159 02-04-10 04:32
Last Post: PuaRS
Wink Demonic Confidence - Inner Game Program kopra 8 725 23-02-10 18:56
Last Post: admin
Question Inner VS Outer Game? ALiEN 6 465 07-02-10 00:13
Last Post: duck33
  Varijanta natural/inner game-a Vlad 9 705 03-01-10 19:22
Last Post: sultry
Exclamation INNER GAME NAJVECI PROBLEM gamer 4 932 31-08-09 20:30
Last Post: Lovetrix
  Inner game pri prilasku ribama Yea 2 711 01-08-09 01:56
Last Post: Yea
  INNER GAME - korijen svega - SVATKO MOZE USPJETI! nradomi 23 3,080 27-03-09 15:33
Last Post: mystery
  Inner Game stuff Wizard 4 913 11-09-07 10:25
Last Post: kissofgod

Forum Jump:

Contact UsBudiMojaReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication