|
Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu- The Sedona Method
|
|
09-03-10, 19:54
|
|||
|
|||
|
RE: Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu
Što reć...
Nakon posla dođem doma, stavim prvi CD, nakon 10 minuta lik govori kako sve što kaže treba uzeti sa zadrškom mislim si WTF - pa ja to uvijek radim, je li ovo marketinški trik? Sa stolice se premjesitm na krevet, slušam još 20 minuta odjednom - osjećam se ko da me netko tukao i ja ležim u krvi, znoju i vlastitom gnoju i istoga trenutka uzimam potpuno čistu odjeću, odlazim pod tuš i evo sad ovo pišem da ostavim prvi dojam ![]() Osim što je tip loš govornik (teško mi probavit njegov piskutavi glas) i što mu je smijeh iritantan do bola, već sada osjećam određenu smirenost u sebi... teško opisivu u riječima. Vidjeti ćemo što će biti do kraja ali do sada imam samo pozitivne kritike -_- Hvala za informaciju, ima nešto u sedoni. "Osvojilo" me kada je rekao da pozitivno razmišljanje NE vodi pozitivnim događanjima u životu. Napraviti ću ovdje usporedbu sa filmom Tajna jer i tamo ističu da je bitno allignment tvojih osjećaja sa svijetom i prirodom stvari - a ovdje otkrivaju tehnike kako to i napraviti. Jednom riječju - odlično. Ovo pišem a, upravo sam pogledao, sam poslušao tek 42 minute ![]() Idem dalje ^^ Tvojtata: Profesija je "običan" posao svakoga od nas. Bankarski službenik, doktor, smetlar, kuhar, nije bitno... Posao je tvoja suština tj. raditi i činiti stvari za koje stvarno smatraš da će dovesti do tvoje vlastite financijske neovisnosti NEOVISNO o profesiji kojom se baviš. Financijska inteligencija uči da nije bitno koliko zarađuješ već ŠTO činiš sa tim novcem. I taj put (kao i svi drugi putevi) dakle steći financijsku neovisnost, je opet proces učenja. Početak je knjiga koju si naveo. Onda slijedi dalje (a vjeruj, IMA toga... lol) Prvi izbor bi bio: Kiyosaki Robert - Rich Dad Poor Dad Evo linka site-a: http://www.richdad.com/RichDad/RichContent.aspx?cpid=5 Home je http://www.richdad.com, al počnite odovuda, da se odmah upoznate. Knjiga je vrlo dobra tj. lagana i jednostavna za čitati. I to je početak ledenoga brijega. Ni slučajno nemojte misliti da ste nakon nje popili pamet svijeta jer većina, JAKO velika većina stvari koje pišu u toj knjizi - NIJE Kiyosaki izmislio. I naravno, i nju pročitajte sa određenom "zadrškom" i sagledajte ju objektivno. I nemojte nikako upasti u zamku da počnete idealizirati Kiyosakija. Puno njih je to napravilo, čak sam i ja bio u toj fazi godinu dana (prije cca 5 godina). I ta knjiga ima svoje mane, velike, a ne pripremi vas na realne situacije. SUŠTINA - što je imovina, što je obaveza - je ZAKON. I po tome principu već možete puno toga napraviti i shvatiti "kako stvari stvarno izgledaju u svijetu". I onda se odmaknite od knjige i primijenite nešto od toga. Možda će vam trebati godinu dana, možda 30 godina ali kada uspijete - imate novac u šaci, svakoga mjeseca - a ne radite NIŠTA. Mislite da je lako ovako nešto napraviti? Onda niti ne morate pročitati knjigu. Gle kak sam dobar! Evo linkova ![]() Audio knjiga sa seederima (32 MB): http://isohunt.com/torrent_details/25595...ab=summary PDF format (1.1 MB): http://isohunt.com/torrent_details/53792...ab=summary Ugodno čitanje -_- p.s. Prevedena je na HR ali nemam ju nit` sam uspio je pronaći na internetu (kada sma bio tražio, sada nisam). |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Direct game (napisao Yea ) | MisteR | 0 | 79 |
07-09-10 14:06 Last Post: MisteR |
|
| Jedna od najučinkovitijih tehnika - Vizualizacija | mfucker | 10 | 1,161 |
06-09-10 16:25 Last Post: MisteR |
|