|
Inner game pri prilasku ribama
|
|
30-07-09, 16:08
|
|||
|
|||
|
Inner game pri prilasku ribama
Cao narode,
Zapocecu ovu temu pa videcemo gde ce otici. Slusao sam neki audio gde sam cuo strasno dobru recenicu koja mi je promenila nacin na koji prilazim ribama, i stav u samom setu. "Videcu da li ce biti zanimljivo ili dosadno, i to cu saznati za 10 sekundi" Kada prilazim ribama bilo mi je u glavi CLOUSE, CLOUSE, CLOUSE. I uspevao sam da ih klouzujem. Ali bilo je suplje nisam se provodio, i kao da sam radio neki posao. I shvatio sam da postoji bolji nacin da se pridje ribama. Prvi cilj prici, sa ciljem da ih upoznam i da se lepo provedem. Drugi cilj da vidim zasto bi mi se bas neka riba od tih riba tu svidela, ali da budem iskren u tome sam sa sobom. I onda clouse dolazi sam od sebe. Ako ribe osete to u vama da zelite da ih upoznate a ne da ste im prisli tako da osete da nesto zelite da im uzmete, bice mnogo otvorenije sa vama i zelece da pricaju. Ne govorim samo o srednjim ribama nego narocito onim 9 i 10. Koje su navikle da svi hoce nesto da im ukradu da im uzmu, to jesto hoce samo njih, malo ko od njih je stvarno zeleo da upozna te ribe i da se lepo provede. Ne na AFC nacin, nego prozeto svim onim sto ste naucili u game-u, sve je isto samo se ciljevi u toku interakcije razlikuju. Moji su ovi: 1. Prilazak da upoznam nekog novog 2. Lepo se provesti i zezati 3. da nadjem nesto u njima sto bi mi se stvarno svidelo 4. Clouse Ovim redom Sex is good, life is better, I am the best
|
|||
|
30-07-09, 18:13
|
|||
|
|||
|
RE: Inner game pri prilasku ribama
Ovo je super obajsnjeno game treba da se voli ono sto se radi mehanicki ide u kurac gubi se draz game-a a ovo je dobro za one full ribe.Vecina samo zeli numer close kiss close itd...to je ok al ne shvataju sta bi im ta riba mogla pruziti,a ne sto pre pobeci.Narocito si upravu full ribe one imaju najaci stit one se tako stite i ako vide da ti neces da joj ukrades nesto zbog cega ce ona posle patiti onda ona sklanja svoj stit i daje ti slobodan put.Ovo definitivno treba probati.
|
|||
|
01-08-09, 01:56
|
|||
|
|||
|
RE: Inner game pri prilasku ribama
Hmmmm danas je petak uvece a nisam izasao u grad, devojka nije htela danas da dodje do mene, mrzi me da u sitne sate radim zavrsni koji cu inace morat uskoro da pregazim ali to je druga prica, i sta mi je ostalo da gledam tv, igram igrice? Nista od toga, nego sam nesto razmisljao.
Nastavicu ja da piskaram u ovom threadu cisto za sebe kao neke moje misli nesto bas za mene, a i druge naravno ako nekom pomogne ili ako se nadje u ovome .Sta je bitno kada pridjes ribi? Nacin na koji pridjes, naravno. A odakle dolazi taj nacin na koji ces prici, iz tvog iskustva koje si imao u zivotu AKA inner gamea. Sami sebi dozvoljavamo da li mozemo da uspemo ili ne, vec u pocetku pre nego sto smo prisli ribi. Verovanja nas koce ili nam dozvoljavaju put ka uspehu. 1. A sta bi bilo da u pocetku malo izmenimo ta verovanja. Kako bi prisli ribi kojoj ste spasili zivot? ili Kako bi prisli ribi koja se otrovala od necega a jedini vi imate antidot? ili Kako bi prisli ribi sa kojom ste spavali? ili najzad Kako bi prisli ribi koja je majka vase dece? Da li bi vas prihvatila, pa siguran sam da su mnogo velike sanse da bi jedva cekala da vas vidi. E sada, da li mozete da zamislite sebe pre nego sto pridjete ribi u nekim od ovih uloga, da se ubacite u ulogu nekog ko treba da joj da antidot, ili u ulogu njenog decka ili u ulogu njenog spasioca ili u ulogu oca njene dece. I ako zaista poverujete u to siguran sam da ce prilazak ma bilo kojoj ribi biti mnogo bolji. Verovanja koja vas koce da nesto uradite zamagljena su, i zbunjena. Zato je FREJM vazan pri prilasku i interakciji. Bitna je ta predpostavka, pre nego i kazete nesto toj ribi. 2. Kako bi se poneli kada bi ispred vas naletela najbozanstvenija riba koju mozete da zamislite (ili ne mozete da zamislite)? Znaci najsavrseniji primerak zenskog bica na planeti. A Kako bi se poneli kada bi ispred vas naletela najodvratnija riba koju mozete da zamislite? Npr. babaroga iz kosmara. Sta je slicno u ovim situacijama, sta je isto. Odgovor je VI. Bilo da naidje savrsena riba ispred nje ste VI, ili da naidje najodvratnije stvorenje ispred nje ste VI. Razlikuje se nacin na koji cete reagovati. E sada menja se jedino vasa reakcija ka tim ribama. U prvoj vidite da mozete da dobijete nesto, a u drugoj vidite da ne mozete da dobijete nista jer i ne zelite. I vasa reakcija se menja na osnovu izgleda bez dublje analize. A sta ako je prva riba bila neko ko je izgledao kao ona druga samo sto se promenila koriscenjem plasticnih operacija. Sta ako je prva riba ona savrsena imala 40 kilograma vise pre godinu dana. Sta ako je prva riba bila musko pa je promenila pol? Da li bi ste je gledali kao savrsenstvo onda? Ubacite nju u frejm, ali ne lazan nego u nesto usta verujete, verujte da je svaka 9 ili 10 pre godinu dana imala 40 kilograma vise. E sada zamislite sebe kako najbolje mozete da izgledate, a onda zamislite sebe kako najgore mozete da izgledate. Pogledajte se niste topliko losi koliko je moglo da bude. Hehehe samo sala nema veze sa ovim sto pisem .Da li je bitno sta kazes? Pa u poslednje vreme mi se desavaju stvari da stvarno mogu da verujem da nije bitno. Primer: Pridjem nekoj ribi cije su drugarice otisle do wc i kazem joj "Ti mi delujes druzeljubivo, a da li se provodis?" ona kaze"Da" ja "Koliko od 1-10?" ona "8" ja"dobro sledeci put kada dodjem hocu da vidim kako se provodis kada je 10". I proslo je nekih pola sata, ja ubedjen da prilazim istoj ribi kazem "Jel sada 10" ona "Wow jeste" i zagrli me. I onda vidim da to nije ta ista riba. U sustini meni je bilo otvaranje "Jel sada 10", sta je to uopste direkt indirekt , hehe ali bio sam ubedjen da je to ista riba pre toga FREJM mi je bio, to je ona mala ribica slatka sa kojom sam malopre poricao, i rekao sam da cu da se vratim. Drugi primer kada sam hteo da stvarno idem da upoznam ribe nista vise i znao sam da nemogu da sedim vise od dva minuta, a to su bile dobre ribe koje su sedele za sankom na splavu 8,5;8;9,5 prisao rekao im nesto a one nisu ni cule, to mi se stalno dogadja da me necuju u klubovima, ali prihvatile su skroz i hookovale su se. Sta mi je bilo tu otvaranje fakticki one su cule samo bla bla bla. A FREJM zelim da vas upoznam i nista vise.E sada dolazim do zakljucka da je otvaranje ustvari za nas, to sta cemo reci. Da li smo dovoljno opusteni sa necim, ako znamo da nam neko otvaranje koje kazemo ribama "pali" nasa verovanja nam dozvoljavaju da znamo da je to dobar start, a ustvari ubacili ste se u FREJM one ce sigurno pasti na moje otvaranje. U principu ne verujem da se ribe secaju sa cim si ih otvorio ni da li je to uopste bitno. Stvarno mislim da nije bitno. Ima razlike naravno. U principu sada dolazim do zakljucka jednog da ustvari pri tom inicijalnom kontaktu ubacujemo ribe u neki frejm a i mi prilazimo sa nekim frejmom. I da je to dosta bitna stvar, i da ako se to sredi nije potrebno nikakva specijalna tehnika ili recenica samo budite oni koji dele uloge u interakciji posto ste je vi i pokrenuli, i imate moc da sebe mozete da stavite na bolje mesto .Ne verujem da sam izmislio nesto novo ali kao sto sam rekao prvenstveno sam ovo pisao nesto za sebe. Iz svoje glave nesto sto je pocelo da me zanima. I cemu cu posvetiti dosta paznje. YEA Sex is good, life is better, I am the best
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Najučinkovitija inner game tehnika po mom iskustvu- The Sedona Method | mfucker | 30 | 3,938 |
Today 00:28 Last Post: MisteR |
|
| Direct game (napisao Yea ) | MisteR | 0 | 79 |
07-09-10 14:06 Last Post: MisteR |
|
| Filmovi za Game | MisteR | 0 | 50 |
06-09-10 14:53 Last Post: MisteR |
|
| Demonic Confidence - Inner Game Program | kopra | 8 | 795 |
23-02-10 18:56 Last Post: admin |
|
| Inner VS Outer Game? | ALiEN | 6 | 503 |
07-02-10 00:13 Last Post: duck33 |
|
| Biografija jednog zavodnika - kako sam uspeo sa ribama (Obavezno Pročitati!) | Ludak01 | 12 | 11,017 |
29-01-10 01:49 Last Post: mvasic |
|
| INNER GAME NAJVECI PROBLEM | gamer | 4 | 971 |
31-08-09 20:30 Last Post: Lovetrix |
|
| Anksioznost pri pprioganje | Gladijator | 11 | 1,710 |
14-07-09 04:31 Last Post: gamer |
|
| INNER GAME - korijen svega - SVATKO MOZE USPJETI! | nradomi | 23 | 3,198 |
27-03-09 15:33 Last Post: mystery |
|
| Inner Game stuff | Wizard | 4 | 946 |