|
Banter Lines
|
|
04-06-07, 19:16
|
|||
|
|||
|
Banter Lines
Banter - zezanje. Za one sto neznaju sta je Banter, e sta cu vam ja. Vi, deca.
![]() 1.Kad te dirne devojke - kino tebe. PUA; haha, nisam ja djabe. Deset dollara mi dugujes. 2. HB: kako si PUA; Mnoge kazu da sam vrlo dobar, kako si ti 3. PUA; ti si sa sela, zar ne? ![]() 4. Kad ima vise devojki, kao naprimer 3-4 set. PUA; koje od vas najaci? 5. PUA; prestani da mi se nabacujes ![]() 6.PUA; Koliko si visoka ti? 7. PUA; ti si zavodnica, zar ne? ![]() 8. PUA; valjda znaju tvoji roditelji da si ti ovde/u klubu/kaficu/diskoteci? ![]() 9. Kad se pravi vazna, ili odvratna. PUA; Srce, tebi treba muskarac. ![]() 10. Kad radi nesto : PUA: pazi da se ne povredis ![]() 11. PUA; znam ja tvoj tip, ti zavodis decke ![]() 12. KAd te nesto pita da uradis, naprimer daj mi kafu, sok, upaljac i t d. PUA: imaju li ribe sise? (Ovo je moj favorit)lol13. PUA: jesi ti sta pila veceras? 14. Kad trazi nesto da uradis PUA, nisi zasluzila 15. HB; imas cigaru PUA: sto volis da pusislollol Ovaj zadnji je jeben. Moze te napasti i reci; mrs gade. Solucija. Ne daj se. Kad kaze Gad znaci da si na tacnom putu. Hajde ovde postajte svoje banter lines. Da imamo jos vise. U igri zavodjenja, postoji samo jedno pravilo: Nikad se NE zaljubi. |
|||
|
04-06-07, 19:29
|
|||
|
|||
|
9. Kad se pravi vazna, ili odvratna.
PUA; Srce, tebi treba muskarac. Ova je najbolja ![]() 16. Kad riba dira neki peacocking, npr. ogrlicu. PUA: Dodirni joj jednom tu ogrlicu i zaljubices se u mene. :::: When you change the way you look at things, the things you look at change. :::: :::: Heroes dare to live without dreams. :::: |
|||
|
04-06-07, 19:36
|
|||
|
|||
|
Postaj te ovde sve banter lines sto znate. SVE.
U igri zavodjenja, postoji samo jedno pravilo: Nikad se NE zaljubi. |
|||
|
04-06-07, 20:35
|
|||
|
|||
|
[COLOR="Red"]Banter lines???
Chemu sluzi i kad se primenjuju?? Hvala, HB_Hunter[/COLOR] |
|||
|
04-06-07, 20:46
|
|||
|
|||
|
[quote=HB_Hunter][COLOR="Red"]Banter lines???
Chemu sluzi i kad se primenjuju?? Hvala, HB_Hunter[/COLOR][/QUOTE Okej. Sluze kao zezenja, muske zeze zensko. Malo sexuelne anspiracije. Sluze u atrkciji, i mogu da sluze pre kreveta. Grupe sexuelne reci. Sluze kao kako da kazem, podjebavanje. Da to je tacna rec. Cocky-funny banter. U igri zavodjenja, postoji samo jedno pravilo: Nikad se NE zaljubi. |
|||
|
04-06-07, 21:12
|
|||
|
|||
|
[COLOR="Red"]Aha, kontam...
Hvala...[/COLOR] |
|||
|
05-06-07, 19:09
|
|||
|
|||
|
9. Kad se pravi vazna, ili odvratna.
PUA; Srce, tebi treba muskarac. 10. Kad radi nesto : PUA: pazi da se ne povredis hehe ova dva mi se djaju
|
|||
|
14-04-08, 01:42
|
|||
|
|||
|
17. Negledaj me kao debelo dete hamburger
18.Ti definitivno hoces mene da napijes pa onda da me iskoristis 19.Moja mama me je upozorila na devojke kao sto si ti 20.(Ako mnogo prica obilazi oko nje kao da trazis nesto na njoj i reci) Gde se ovo iskljucuje? 21.Raskidamo. Ocu moje CD nazad. 22. (jednostavno joj kazes) Smaracice 23.Obecao sam ortacima da veceras necu otici ni sakim kuci Ima toga jos napisacu u skorije vreme sada je kasno i bas mi se spava |
|||
|
14-04-08, 02:14
|
|||
|
|||
|
21.Raskidamo. Ocu moje CD nazad. lol lol
trenutno mi ne pada ni jedan na pamet, valjda zato sto je kasno ili zato sto samo koristim situacijske "bantere" inace volim da se zajebavam sa ljudima IDI RADI NESTO !!! |
|||
|
14-04-08, 02:28
|
|||
|
|||
|
Pa da situacijski banteri.Samo vredi znati i ovakve stvari,imati canned banters.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|